TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam. Mianowicie mam pytanie... chce u siory zrobić nową partycje na ktorej tez zainstaluje windows xp. I w bios bedzie wyskakiwał wybor czy wybrac MS Win xp 1 czy Win xp 2 i trza bedzie wybrac w przeciągu 30s... jak mogę edytowac te funkcje?
Np. zmiane aby na pierwszej pozycji był win xp 2 a na drogiej win xp 1 i zmine sekund do odczekania z 30 do np 15...
w linux było to ładnie pokazane a windows nie moge nigdzie znalezc
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc
Hmmm nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze z partycjami żeby ta 2 była na gurze a ta 1 na dole to nie da sie zmienić , a jak sie da to przy tworzeniu partycji , a z tym czasem 15 , 30 sek to nie wiem (napisałem ze NIE jestem pewien)
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Uruchom>msconfig>zakładka boot.ini i tam pisze limit czasu i możesz wpisać ile chcesz sekund i zmieniać kolejność systemów, jak coś niebędziesz jeszcze wiedział to pisz miałem ten sam problem i właśnie w ten sposób sobie pozmieniałem ustawienia
Wejdź do panelu sterowania później system a tam zaawansowane masz na samym dole napisane Uruchomianie i odzyskiwanie daj ustawienia i wszystko masz tylko ustaw odpowiednio tak jak Ci pasuje.Jak masz jakieś pytania pisz na forum