TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

wyciszenie systemu [?]

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

wyciszenie systemu [?]

Postprzez nawrok888 » 10 Lip 2008, 13:07

PostUA:

witam....mam taki problem....otóż wyciszyły mi się wszystkie dżwięki w kompie.....wszystko mam poustawiane na maxa a gra to tak, jak bym miał ustawione poprzednio na jakieś 40%.....może trochę niezrozumiale napisałem to dam taki przykład:
teraz mam tak ustawione:
Image
i gra tak samo jak miałem wcześniej, a miałem tak:
Image

wie ktoś co mogło się stać?....jak zrobić by grało głośniej?.....z reguły używam słuchawek to jeszcze w miarę słychać, ale jak włączę głośniki to muszę podgłośnić do ponad połowy skali i gra tak, jakby ustawione było na 1/4 skali poprzednio.....chyba rozumiecie ocb?

pzdr
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Postprzez BialyProblemiasz » 10 Lip 2008, 13:42

PostUA:

witaj wydaje mi sie ze to problem z sterem do karty muzycznej to sprobuj przeinstalowac stery
pozdro
zwykly chlopak z Białego
Semper Fidelis...:
http://pl.youtube.com/watch?v=U0GMWO1b1NU
Awatar użytkownika
BialyProblemiasz
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Paź 2007, 18:30
Miejscowość: z Białego
Pochwały: 1

Postprzez nawrok888 » 29 Lip 2008, 20:25

PostUA:

to pomóżcie mi znaleźć najnowsze stery....karta ULi/ALi M5455 AC'97 Audio Controller....

pozdro!

ok poradziłem sobie....to jednak w systemie mi się poje**ło....ale to było trochę dziwne.....klikam prawym na ikonkę głośności przy zegarze, biorę otwórz regulację i mam wszystko na maxa....a wszedłem sobie przez panel sterowania w regulację a tam zupełnie inne ustawienie.....chodziło o to, że wave miałem ustawione na jakieś 10-15%.....już jest wszystko ok.....

pozdro!
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]