Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

wyciszenie systemu [?]

10 Lip 2008, 13:07

witam....mam taki problem....otóż wyciszyły mi się wszystkie dżwięki w kompie.....wszystko mam poustawiane na maxa a gra to tak, jak bym miał ustawione poprzednio na jakieś 40%.....może trochę niezrozumiale napisałem to dam taki przykład:
teraz mam tak ustawione:
Image
i gra tak samo jak miałem wcześniej, a miałem tak:
Image

wie ktoś co mogło się stać?....jak zrobić by grało głośniej?.....z reguły używam słuchawek to jeszcze w miarę słychać, ale jak włączę głośniki to muszę podgłośnić do ponad połowy skali i gra tak, jakby ustawione było na 1/4 skali poprzednio.....chyba rozumiecie ocb?

pzdr

10 Lip 2008, 13:42

witaj wydaje mi sie ze to problem z sterem do karty muzycznej to sprobuj przeinstalowac stery
pozdro

29 Lip 2008, 20:25

to pomóżcie mi znaleźć najnowsze stery....karta ULi/ALi M5455 AC'97 Audio Controller....

pozdro!

ok poradziłem sobie....to jednak w systemie mi się poje**ło....ale to było trochę dziwne.....klikam prawym na ikonkę głośności przy zegarze, biorę otwórz regulację i mam wszystko na maxa....a wszedłem sobie przez panel sterowania w regulację a tam zupełnie inne ustawienie.....chodziło o to, że wave miałem ustawione na jakieś 10-15%.....już jest wszystko ok.....

pozdro!
Wyślij odpowiedź