TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Wykradanie Haseł do servera GG przez Lamer'ów. oraz Podsłuch

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Wykradanie Haseł do servera GG przez Lamer'ów. oraz Podsłuch

Postprzez Hpest » 11 Wrz 2005, 14:35

PostUA:

Kurde no ale sie wkózyłem. Ktos wykrada mi hasła do servera GG.
Dzieki temu zna moje hasła do gg i włazi na moje nr GG. :x
Wiem ze Musiałem otworzyc jakis pliczek poprzez to zainstalowałem na swoim PC szpiegowskie oprogramowanie które Wyciaga hasła do GG z dysku twardego. :?
Wiem ze uzywa programu: "GGHijacker v2.0_beta"
Nie jest to najnowsza wersja tego progrosa i do tego wersja Beta ale wiezcie mi Sam go miałem wiec wiem że jest grozny i posiada wiele funkcji takie jak snoffing gg czyli "podsłuch".
Tak jak wspominałem sam miałem ten program , i miałem do niego dołaczony plik który usuwał "server" z dysku , nie pamietam strony strony skad to miałem. A w dodatku szukałem juz dzisiaj , znalazłem ale bez usuwacza serverk'ów. Dlatego potrzebuje ten plik który usunie z mojego PC szpiegowski "server". Pomuzcie . Jesli sie na tym znacie Odpiszcie co mam robic.
Dodam jeszcze , ze che sie obesc bez Odinstalowania GG i przezucenia sie na np. Tlen'a Lub nawet Robienie Formata :? (format ostatecznosc).
Teraz skanuje Pc to powinno chyba cos dac :roll:
Odpiszczie , Pomuzcie, Bede wdzieczny z góry dziekuje*
Pozdr.Hpest* :roll:
Ostatnio edytowany przez Hpest, 23 Wrz 2005, 15:54, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez SKJ » 14 Wrz 2005, 16:56

PostUA:

Kolego "spoffing" to nie jest podsluch tylko podszywanie sie pod kogos...:) Trojanik zazwyczaj jest w rejestrze i sie uruchamia przy starcie programu a nazywa sie pewnei svchost czy jakos tak....a haslo jest zapisywane w pliku config.dat:)Ad ware usunie albo spy sweeper tym i tym przeskanuj i bedize ok polecam jeszcze avasta bo to G jest wykrywanie nowy wspomagacz juz nie
Strona pare dni w sieci...
SKJ
Postujący
Postujący

Dołączenie: 06 Sie 2005, 01:12

Postprzez Hpest » 23 Wrz 2005, 16:10

PostUA:

Zeskanowalem PC. programami antywirósowymi:
:arrow: Panda Titanium Antivirus 2005 <--wersja testowa
:arrow: Mks_Vir 2005 <--skaner On line
:arrow: Avast anty wirós!!! <-- pełna wersja.
Teraz kozystam z pandy i avasta.
Sciagłem tez firrewala ZoneAlarm 6.0.
Zmieniłem hasła do moich nr gg na serverze.-->
Odinstalowałem GG--> usunołem recznie wszytkie pliki zwiazane z gg czyli w docyuments and settnig i prgram files....
Teraz kozystam z web GG dostepnego na:http://web.gadu-gadu.pl/. W miedzyczasie serfuje po necie w poszukiwaniu programuw usuwajacych szpiegowski server(nie jestem pewien czy anty .juz zlokalizowaly i juz go usuneły.)
Zaostrzyłem czujnosc. Ale i tak musze Zrobic formata .
czekam tylko na nowa nagrywarke . Bostara mi sie zepsóła.(akurat teraz)
I zobacze co bedzie dalej.
A tym gosciem co mnie atakuje juz ja sie zajme osobiscie.
Tylko szkoda ze Niby NET anikt nie potrafi pozadnie pomuc.
gadałem nawet z progrmistami trojanów i NIC .

Narq.Pozdr*Hpest.
a za pomoc dziex.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]