1. od jakiegoś czasu komputer mi sie resetuje ale w róznych odstepach czasu czasem po godzinie urzywania a czasem po 5 minutah a nieraz jest wszystko ok. podczas uruchamiania systemu gdy juz ma sie pokazywac okienko wyboru urzytkowników to on sie wtedy resetuje czasem sie w tym miejscu bedzie resetował ponad godzina czasem zaskoczy za którymś razem a od czasu do czasu za pierwszym razem odpali. nieraz wystarczy wyłączyć zasilanie i włączyc i wtedy odpali za pierwszym razem najczęściej. --> co to moze być, i jak sprawdzić usterke ?
2. gdy oglądam cos na cinema power z tv i dam stop uruchomie np allplayera albo mediaplayera i potem spowrotem wruchomie cinemapowera to komputer gubi dźwięk nic nie jest odtwarzane, dopiero po restarcie kompa dzwięk działa jak powninien.
3. dlaczego gdy podłączam tv przez kabel s-video do kompa to mam gorszy duzo obraz niz gdy podłączam przez av czincz??
aha mam podpięte nablem r i l dźwięk do tej karty tv i slychac mi tak jakby szum albo zakłucenia czym to mze być spowodowane
?>