Witam,jak myślicie jakie Gta IV będzie miało wymagania? (tylko nie szpanujcie kompami ;p ) Ja myślę ze następujące :
Procek: 1,8 MHZ
Ram : 512
Grafika : 128 mb
UA:
UA:
UA:
to myślę że gta IV będzie miało coś ponad 2Ghz albo coś z serii dwurdzeniowych zauważmy że gta IV ma grafikę o niebo lepszą od gta san andreasPentium III 1100 MHz, 256 MB, karta graficzna zgodna z DirectX 64 MB, Windows 2000/XP
UA:
UA:
kukaszr napisał(a):oj... Ja mam 3,2Ghz, 1gb, 128mb i mi sie tnie fakt, ze dawno formata nie miałem...
Kiedyś pamiętam, działało normalnie.
UA:
UA:
UA:
asto napisał(a):Gta 4 bedzie mialo bardzo duze wymagania, mysle ze cos takiego jak w gothic 3... albo wieksze
UA:
Dawid255151 napisał(a):asto napisał(a):Gta 4 bedzie mialo bardzo duze wymagania, mysle ze cos takiego jak w gothic 3... albo wieksze
A w ogóle czy te gta na PC można spotkać już w sklepach
P.S Chodzi mi o polskie sklepy
UA:
Grand Theft Auto IV w przygotowaniu na PC
przestrzennych narracji doświadczenie w wersji konsoli, wraz z nowo rozszerzony wieloosobowej tylko dla komputerów PC.
Grand Theft Auto IV dla PC debiutów na 18 listopada w Ameryce Północnej oraz w dniu 21 listopada Europa. Stay tuned w najbliższych tygodniach, aby uzyskać więcej informacji.
UA:
UA:
Dawid255151 napisał(a):Ehh szkoda że nie ma jeszcze tego GTA IV ale zawsze można się nacieszyć nakładką graficzną o wyglądzie GTA IV do gta sa
UA:
UA:
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]