Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
14 Lis 2006, 23:13
Ok!!!mam Lenovo IBMa i procesor Intel Celeron M,1.5GHz!muli troche szczegolnie jak na stale chodzi Norton i Windows Defender i gdy zaczynam otwierac inne programy!!!moje pytanie:czy mozna i warto go wymienic na szybszy,czy rowniez musi on byc Intela ,i rowniez oznaczony jako M!!Sorry,zielony w tym jestem!!!Bede wdzieczny za wszelkie sugestie!!!!Aha,czy mozna samemu brac sie za wymiane procka czy tez trzeba fachowca???
15 Lis 2006, 00:18
Fachowca trzeba. A mulic sie nie bedzie jak zrobisz format c: i zamiast nortona i windows defendera zainstalujesz firewalla kerio i antywira by AVG.
Bo to jest powód mulenia a nie woolny proc. Lepiej ramu dołożyc bo proc wiele więcej nie da.
15 Lis 2006, 13:40
Dokładnie więcej ramu i brak Nortona. Ja polecam F-Secure. Na swim lapie też miałem Nortona IS i zamulał niesiemsko mimo 1GB ramu i procka Intel Centrino.
24 Lis 2006, 23:55
Wywalilem Nortona i W.defendera!!!!Wszystko wgralem od poczatku,zainstalowalem f-secura'a i spyboota!!!!Jak na razie szybki jest,pozyjemy,zocaczymy!!!!Wielkie dzieki za info!!!!szacun!!!!