TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

wypalanie CD

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

wypalanie CD

Postprzez marekbia » 25 Lis 2005, 17:24

PostUA:

Witam czy może mi ktoś podpowiedzieć dlaczego moje dvd nie czyta wypalonych przezemnie CD mimo iż kupione piraty czyta?? gdzie jest różnica?? używam Nero czy może robię gdzieś błąd podczas wypalania??
marekbia
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Lis 2005, 17:21

Postprzez Jędrzej » 26 Lis 2005, 12:08

PostUA:

a z jaką prędkością wypalasz te płytki cd??
i co wypalasz że niechce odczytac (filmy,mp3......)??
!!!! http://www.instalki.pl the best !!!
Awatar użytkownika
Jędrzej
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Cze 2005, 19:27
Miejscowość: Burkina Faso

Postprzez Hpest » 26 Lis 2005, 13:00

PostUA:

Możliwe, żę błędnie użuwasz Nero. Czy robisz to poprawnie??
Być może pliki które kopiujesz na dysk są uszkodzone, lub nośnik nieprawidłowy. Czy twoje nero jest odpowiednio skonfigurowane??
Przegrywasz istniejącą juz plytę z danymi Czy sam ją tworzysz??
Nagrywając pliki na CD jaką kompijację używasz i jakiego Nero??. Rozumię , żę zgrywasz pliki na standardową płytę CD.
Czy do odtwarzania plików używasz standardowego odtwarzacza DVD czy robisz to za pomocą DVD w komputerze?? Jeśli masz taką mozliwośc sprawdź nośnij w innym odtwarzaczu. Być możę twoje DVD po prostu nie odtwarza formatu wypalonych przez Ciebie plików.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

wypalanie CD

Postprzez marekbia » 26 Lis 2005, 13:02

PostUA:

Wypalam CD z muzyką próbowałem z prędkością 24 i 4x i to samo dvd nie widzi CD w napędzie wkładam pirata kupionego na giełdzie i czyta jaka może być różnica?? program?? jakość płyty? podejrzewam ze te z giełdy to jakościowo też nic szczególnego hmmmm

odtwarzam płytki w dvd Panasonic to czyta tylko dvd cd i vcd możliwe że mam żle ustawoinego Nero jeśli tak to jak ustawić?? ale klonowane płyty zwykłe cd z muzyką Clonem też nie czyta mimo że czyta tą klonowaną słaba nagrywarka?? Teac Pozdrawiam M
marekbia
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Lis 2005, 17:21

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników