TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

XBOX

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

XBOX

Postprzez komandos » 17 Maj 2005, 02:20

PostUA:

Widzieliście i słyszeliście o tej nowej konsoli ? jakie są wasze odczucia? PC vs. Konsola...
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Mar 2005, 18:02
Miejscowość: Kocborowo

Postprzez proktor » 18 Maj 2005, 15:34

PostUA:

jesli chodzi o nową konsole maicrosoftu to zwie sie ona xbox 360

a nie "xbox" mysle,ze wysiada przy pc

ale jusli chodzi o Ps3 to jest wypas :)

ma o wiele leprze parametry od xbox 360

I wogule jest git juz niemoge sie doczekac kiedy jaką gre pokaza :)

http://gry.interia.pl/konsole/gry/aktua ... inf=624225
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Xbox 360

Postprzez cristal » 18 Maj 2005, 17:02

PostUA:

Witam widziałem konsolke xbox 360 który parametrami nie powalił mnie w stosunku do PS3 i właśnie na japońca bym zdecydował bym się. Z kolei cena PS3 pewnie też mnie powali dlatego skupie się na maszynce Billa wierzę w niego,mam xbox'a, i świetnie się sprawuje.Pozder for all 8) dobry joint...
Nie po to to robie by mnie wielbiły tłumy/znam setki innych powodów do dumy/kształce umysł/dla mnie hh to szczerość i czysty przekaz/najmniej groźny jest ten co najgłosniej szczeka
cristal
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Maj 2005, 14:46

Re: Xbox 360

Postprzez proktor » 18 Maj 2005, 21:18

PostUA:

cristal napisał(a):Witam widziałem konsolke xbox 360 który parametrami nie powalił mnie w stosunku do PS3 i właśnie na japońca bym zdecydował bym się. Z kolei cena PS3 pewnie też mnie powali dlatego skupie się na maszynce Billa wierzę w niego,mam xbox'a, i świetnie się sprawuje.Pozder for all 8) dobry joint...

Ostry opis maszzzzzzz :)

Ps3 bedzie najprawdopodobniej o 100$ tanisze od Xbox 360 :)

szczegóły na www.swiatnintendo.pl <<świetny serwis juz nietylko sklep :)
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]