TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

xvid fourcc partition magic 8.0

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

xvid fourcc partition magic 8.0

Postprzez lamerek_mati » 21 Cze 2005, 17:52

PostUA:

Mam film The Ring 2. Odtwarzam go na All Playerze. Pojawia sie komunikat :
"brak kodeku xvid fourcc"
sikąd go wziąć ?? jak by ktoś mi mógł podać jakikolwiek link do tego typu kodeku. A i jeszcze coś. Partition Magic 8.0 jest dostępna tylko w wersji demo, ale nic nie da się na niej zrobić. Mam cd keya ale nie wiem gdzie go trzeba wpisać. Proszę o pomoc !! :(
C'e solo I'Inter
Awatar użytkownika
lamerek_mati
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Maj 2005, 19:26
Miejscowość: Racibórz

Postprzez niunka » 22 Cze 2005, 18:09

PostUA:

AllPlayer kodeki pobiera sam!Podczas instalaci miales na ten temat informacje.
Odpal AllPlayera wejdz w parametry programu i na live Update i pobierz kodeki.Mozesz tez sciagnac np.SubEdit i w nim obejrzec film.
Nie wiem czy da sie cos zrobic z demo Partition Magick.Sciagnij sobie pelna wersje przez P2P 8)
Ja sciaglam przez eMule.Jak chcesz to Ci udostepnie :)
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

FourCC

Postprzez aneta_rex » 28 Sie 2006, 22:07

PostUA:

No własnie ja też mam problem z tym Xvid (fourCC) ... mógłby mi ktoś pomóc ... ;( i podać jakiś link żeby ściagnać odpowiedni kodek ...
Aneta
aneta_rex
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Sie 2006, 22:05

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]