Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

youtube Strona się nie otwiera

15 Wrz 2007, 21:48

Mam problem z youtube jak wejdę na ten portal to jest ok ale później jak włączę wyszukiwarkę i wybiorę jakąś pozycje to jak się ona włącza to pokazuje się tylko ten nagłówek czasami zaskoczy ale rzadko.

Re: youtube Strona się nie otwiera

15 Wrz 2007, 22:38

tirex52 napisał(a):Mam problem z youtube jak wejdę na ten portal to jest ok ale później jak włączę wyszukiwarkę i wybiorę jakąś pozycje to jak się ona włącza to pokazuje się tylko ten nagłówek czasami zaskoczy ale rzadko.

Hmm może mieli jakieś przeciążenie serveru , może coś ściągałeś jednocześnie i miałeś łącze zapchane i bardzo długo się wgrywało i rezygnowałeś bo myślałeś ze coś jest nie tak pojęcia nie mam co może być. Nadal to masz ? A jak jest na innych serwisach np: www.wrzuta.pl . Jakiej przeglądarki używasz ?

A jeszcze mam takie pytanie , czemu założyłeś ten temat w dziale "Poszukiwani!" ?

15 Wrz 2007, 23:34

Nie no co ty za durnia mnie masz te początkowe pytania

Hmm może mieli jakieś przeciążenie serveru , może coś ściągałeś jednocześnie i miałeś łącze zapchane i bardzo długo się wgrywało i rezygnowałeś bo myślałeś ze coś jest nie tak

Te odpadają a mam to co jakiś czas nie zależnie od godziny czy długości pliku który otwieram mam FF

EDIT

A na wrzuta.pl i smog.pl itp. wszystko jest ok.

16 Wrz 2007, 12:14

To może weź odinstaluj FF i wyczyść wszystkie wpisy z nim związane w rejestrze. Potem go zainstaluj..... 2 rzeczą jaką możesz zrobić to wejść na youtube przez IE i zobacz czy będzie normalnie chodziło w tedy będziesz miał 100% pewność że to wina FF.

P.S.
Jesteś na forum od stycznia i jeszcze się nie nauczyłeś edytować posty :P

16 Wrz 2007, 14:03

No zrobiłem to i nadal dno jak przez IE jest oki

16 Wrz 2007, 17:39

tirex52 napisał(a):No zrobiłem to i nadal dno jak przez IE jest oki

Poczytaj jeszcze to może który to będzie twój problem http://www.google.com/support/youtube/b ... opic=10559.

Pozdrawiam.
Wyślij odpowiedź