TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

youtube Strona się nie otwiera

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

youtube Strona się nie otwiera

Postprzez tirex52 » 15 Wrz 2007, 21:48

PostUA:

Mam problem z youtube jak wejdę na ten portal to jest ok ale później jak włączę wyszukiwarkę i wybiorę jakąś pozycje to jak się ona włącza to pokazuje się tylko ten nagłówek czasami zaskoczy ale rzadko.
Awatar użytkownika
tirex52
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Sty 2007, 00:19
Miejscowość: Miękowo city :>

Re: youtube Strona się nie otwiera

Postprzez destyny » 15 Wrz 2007, 22:38

PostUA:

tirex52 napisał(a):Mam problem z youtube jak wejdę na ten portal to jest ok ale później jak włączę wyszukiwarkę i wybiorę jakąś pozycje to jak się ona włącza to pokazuje się tylko ten nagłówek czasami zaskoczy ale rzadko.

Hmm może mieli jakieś przeciążenie serveru , może coś ściągałeś jednocześnie i miałeś łącze zapchane i bardzo długo się wgrywało i rezygnowałeś bo myślałeś ze coś jest nie tak pojęcia nie mam co może być. Nadal to masz ? A jak jest na innych serwisach np: www.wrzuta.pl . Jakiej przeglądarki używasz ?

A jeszcze mam takie pytanie , czemu założyłeś ten temat w dziale "Poszukiwani!" ?
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez tirex52 » 15 Wrz 2007, 23:34

PostUA:

Nie no co ty za durnia mnie masz te początkowe pytania

Hmm może mieli jakieś przeciążenie serveru , może coś ściągałeś jednocześnie i miałeś łącze zapchane i bardzo długo się wgrywało i rezygnowałeś bo myślałeś ze coś jest nie tak

Te odpadają a mam to co jakiś czas nie zależnie od godziny czy długości pliku który otwieram mam FF

EDIT

A na wrzuta.pl i smog.pl itp. wszystko jest ok.
Awatar użytkownika
tirex52
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez destyny » 16 Wrz 2007, 12:14

PostUA:

To może weź odinstaluj FF i wyczyść wszystkie wpisy z nim związane w rejestrze. Potem go zainstaluj..... 2 rzeczą jaką możesz zrobić to wejść na youtube przez IE i zobacz czy będzie normalnie chodziło w tedy będziesz miał 100% pewność że to wina FF.

P.S.
Jesteś na forum od stycznia i jeszcze się nie nauczyłeś edytować posty :P
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Postprzez tirex52 » 16 Wrz 2007, 14:03

PostUA:

No zrobiłem to i nadal dno jak przez IE jest oki
Awatar użytkownika
tirex52
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez destyny » 16 Wrz 2007, 17:39

PostUA:

tirex52 napisał(a):No zrobiłem to i nadal dno jak przez IE jest oki

Poczytaj jeszcze to może który to będzie twój problem http://www.google.com/support/youtube/b ... opic=10559.

Pozdrawiam.
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]