TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

z Linuxa do Win8

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

z Linuxa do Win8

Postprzez balbette » 08 Maj 2015, 13:15

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:37.0) Gecko/20100101 Firefox/37.0

Cześć,

potrzebna mi pomoc. Jakiś czas temu zainstalowałam na swoim komputerze (samsung ativ book 9 lite) Linux Mint. Stwierdziłam jednak, że chciałabym powrócić do oryginalnego oprogramowania, czyli Windows 8. Przy instalacji Linuxa usunęłam wszystko. Wyszukując informacje trafiłam tylko na "ponowną" instalacje systemu Win8. Nie chcę też instalować Win8 na okres próbny skoro kupiłam lapka właśnie z tym oprogramowaniem.
Czy jest ktoś w stanie pomóc mnie-laikowi?
balbette
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Maj 2015, 13:06
Sprzęt: Samsung ATIV Book 9 Lite

Re: z Linuxa do Win8

Postprzez ZacnyWacław » 08 Maj 2015, 13:54

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/42.0.2311.135 Safari/537.36

Jeżeli nie masz na laptopie naklejki z licencją to klucz do systemu jest zaszyty w BIOS'ie. Jak wrzucić płytkę z Windowsem lub bootowalny pendrive to podczas instalacji zaczyta ci klucz. Tylko musisz zdobyć obraz systemu, który miałeś fabrycznie.
Awatar użytkownika
ZacnyWacław
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Kwi 2010, 09:46
Miejscowość: PL
Pochwały: 13
Sprzęt: Pecet

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników