Masakra, nie grałem w to całą wieczność, a gra dostarczała tyle rozrywki za dzieciaka. Od kiedy pojawiły się Wormsy 3d, przestałem zupełnie grać, a wcześniej grałem w każdą kolejną wersję, która się ukazywała. W międzyczasie odkryłem grę Gunbound, która była taką udoskonaloną wersją Wormsów, bardziej rozbudowaną i multiplayer. Dzięki za link, nadchodzą święta, będzie czas by rozegrać chociaż te kilka partii.
Imieniny to wielki plus, ponieważ według osób jest kolejną okazją do świętowania, a każda okazja do świętowania w dzisiejszych czasach jest pożądana. Przede wszystkim chodzi tu o możliwość spotkanai w cztery oczy, ponieważ mimo iż dzięki internetowi mamy ze sobą kontakt na co dzień np. przez facebooka, nie są to w pełni wartościowe relacje. Bardzo fajną rzeczą związaną z imieninami jest to, że solenizant najczęściej sam przygotowuje potrawy i wkłada w to serce, a imprezę imieninową urządza we własnym mieszkaniu – jest to więc coś w stylu prywatki, gdzie zaproszeni stanowią wąskie grono zaufanych osób, dobrze czują się w swoim towarzystwie i mogą bez skrępowania, swobodnie ze sobą konwersować. Nie da się jednak nie zauważyć, że tradycja imieninowa wśród młodszego pokolenia zanika, a kultywują ją głównie ludzie, starsi.
źródło:
http://www.imienin.pl