TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
witam mam wielki problem:mianowicie mam telefon sagem my501 x bez sibiana i w tym porblem tu pojawia sie moje pytanie czy jest mozliwosc zablokowania nr zeby do mnie nie pisal czlowiek jest jakis psychicznie chory wysyla puste smsy i musi byc niezle p...nie madry poniewaz robi to kilka razy dziennie a w szczegolnosci nad ranem ok 3-4 mialem z tym isc na policje ale slyszalem ze to nic nie da.prosze o pomoc
Nie da się bloknąć w komie tak jak na gg. Niestety.
A co do smsów to próbowałeś dzwonić do tej osoby co wysyła smsy? Może być tak jak ja ostatnio miałem, że przypadkowo w kieszeni telefon się odblokować i wysłał pare smsów do mnie, albo małe dziecko się bawiło i powysyłało (mój 2 i pół letni brat lubi tak robić )
A jak nie to cóż, ja bym poszedł na policje a jak nie to dzwonił do operatora.
Całe szczęście, że masz Sagema jako jedyny posiada opcję "Czarna lista" dodaj do niej numer i będziesz miał problem z głowy. Opcję tą znajdziesz w ustawieniach połączeń. Sprawdzałem to w Sagemie My850x i smsy też zablokowało.
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!! Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu