Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

zablokowanie sms

29 Kwi 2008, 19:38

witam mam wielki problem:mianowicie mam telefon sagem my501 x bez sibiana i w tym porblem tu pojawia sie moje pytanie czy jest mozliwosc zablokowania nr zeby do mnie nie pisal czlowiek jest jakis psychicznie chory wysyla puste smsy i musi byc niezle p...nie madry poniewaz robi to kilka razy dziennie a w szczegolnosci nad ranem ok 3-4 mialem z tym isc na policje ale slyszalem ze to nic nie da.prosze o pomoc

29 Kwi 2008, 20:24

Nie da się bloknąć w komie tak jak na gg. Niestety.
A co do smsów to próbowałeś dzwonić do tej osoby co wysyła smsy? Może być tak jak ja ostatnio miałem, że przypadkowo w kieszeni telefon się odblokować i wysłał pare smsów do mnie, albo małe dziecko się bawiło i powysyłało (mój 2 i pół letni brat lubi tak robić :lol: )

A jak nie to cóż, ja bym poszedł na policje a jak nie to dzwonił do operatora.

29 Kwi 2008, 20:27

Całe szczęście, że masz Sagema :) jako jedyny posiada opcję "Czarna lista" dodaj do niej numer i będziesz miał problem z głowy. Opcję tą znajdziesz w ustawieniach połączeń. Sprawdzałem to w Sagemie My850x i smsy też zablokowało.

02 Maj 2008, 17:11

gdy wchodze w czarna liste to pokauje mi jedynie pusta i nic nie moge z nia zrobic;( biore wybierz a tam pojawia sie pusta i to wszystko

02 Maj 2008, 18:37

jak masz opcje "odrzucane numery" to dodaj ten jeden upierdliwy i sprawdź czy to pomoże :)

02 Maj 2008, 20:26

niestety nie mam takiej opcji
Wyślij odpowiedź