TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Zainstalowanie drugiego Win 10

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Zainstalowanie drugiego Win 10

Postprzez Pacior » 26 Lut 2022, 11:45

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/97.0.4692.99 Safari/537.36 OPR/83.0.4254.62


Wiecie może jak zainstalować drugi system Win 10?... 7demka jak instaluje się drugi system to się pyta na jakiej partycji ją zainstalować.! A 10tka tego nie ma i chce się instalować na tej już zainstalowanej?! Jak to obejść?
Płyta Gł: GIGABYTE Aorus Elite A520
Procesor: AMD Ryzen 5 5600X 12X3700
Karta Graf: Gigabyte Geforce GTX 1660 super game OC
Dysk:Seygate Barracuda St-1000 GB--Kingston SSD A400 480GB--Samsung SSD 980 M2 500GB
Pamięć:16 GB 2X8 dual chanel Kingston "FURY" 3200MHz
Win 10 Pro
Zasilacz: Seasonic Focus GX-850W
Monitor: Philips 273V-27cali
[email protected]
Awatar użytkownika
Pacior
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 807
Dołączenie: 06 Lip 2005, 01:06
Miejscowość: Elbląg

Re: Zainstalowanie drugiego Win 10

Postprzez Illidan » 27 Lut 2022, 04:07

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/98.0.4758.102 Safari/537.36


A nie lepiej instalować jako drugi system Windows 11? Jak zbootujesz system z nośnika instalacyjnego to nie ma wyboru dysku, partycji gdzie chcesz postawić system poza istniejącą wersją Windows 10?
Awatar użytkownika
Illidan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 625
Dołączenie: 29 Paź 2017, 23:25
Miejscowość: Gliwice
Pochwały: 22

Re: Zainstalowanie drugiego Win 10

Postprzez Pacior » 28 Lut 2022, 10:13

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/98.0.4758.102 Safari/537.36 OPR/84.0.4316.21


No to "kupa" z tą 10tką!! Poprzednie systemy mogłeś stawiać gdzie chcesz i ile chcesz! A jak będę instalował 11stkę to da radę na innej partycji?
Płyta Gł: GIGABYTE Aorus Elite A520
Procesor: AMD Ryzen 5 5600X 12X3700
Karta Graf: Gigabyte Geforce GTX 1660 super game OC
Dysk:Seygate Barracuda St-1000 GB--Kingston SSD A400 480GB--Samsung SSD 980 M2 500GB
Pamięć:16 GB 2X8 dual chanel Kingston "FURY" 3200MHz
Win 10 Pro
Zasilacz: Seasonic Focus GX-850W
Monitor: Philips 273V-27cali
[email protected]
Awatar użytkownika
Pacior
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 807
Dołączenie: 06 Lip 2005, 01:06
Miejscowość: Elbląg

Re: Zainstalowanie drugiego Win 10

Postprzez Illidan » 28 Lut 2022, 11:14

PostUA: Mozilla/5.0 (Linux; Android 9; 5053K_EEA) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/98.0.4758.101 Mobile Safari/537.36


Tak, da radę.Na pewno nie możesz drugiego systemu postawić na innej partycji? Dobrze sprawdzałeś?
Awatar użytkownika
Illidan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 625
Dołączenie: 29 Paź 2017, 23:25
Miejscowość: Gliwice
Pochwały: 22

Re: Zainstalowanie drugiego Win 10

Postprzez Pacior » 01 Mar 2022, 11:48

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/98.0.4758.102 Safari/537.36 OPR/84.0.4316.21


No w ogóle nie ma takiej obcji ??
Płyta Gł: GIGABYTE Aorus Elite A520
Procesor: AMD Ryzen 5 5600X 12X3700
Karta Graf: Gigabyte Geforce GTX 1660 super game OC
Dysk:Seygate Barracuda St-1000 GB--Kingston SSD A400 480GB--Samsung SSD 980 M2 500GB
Pamięć:16 GB 2X8 dual chanel Kingston "FURY" 3200MHz
Win 10 Pro
Zasilacz: Seasonic Focus GX-850W
Monitor: Philips 273V-27cali
[email protected]
Awatar użytkownika
Pacior
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 807
Dołączenie: 06 Lip 2005, 01:06
Miejscowość: Elbląg

Re: Zainstalowanie drugiego Win 10

Postprzez Illidan » 01 Mar 2022, 23:16

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/98.0.4758.102 Safari/537.36


Nie wiem, czy nie ma, dlatego pytam Ciebie. Nie mam obecnie jak sprawdzić, Powiem szczerze, akurat pod tym kątem nie sprawdzałem instalatora systemu.
Awatar użytkownika
Illidan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 625
Dołączenie: 29 Paź 2017, 23:25
Miejscowość: Gliwice
Pochwały: 22


Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

cron