TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Zamiana nazwy pliku iso na własną

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Zamiana nazwy pliku iso na własną

Postprzez SHINGO » 29 Paź 2016, 06:10

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/54.0.2840.71 Safari/537.36

Witam, mam taki problem otóż potrzebuję zmienić nazwę pliku iso który zawiera film w postaci formatu blu-ray i niestety nie umiem jakoś tego dokonać.
Chcę na własne potrzeby zrobić kopię bezpieczeństwa nośnika lecz po nieco swoich krótko pisząc zmianach w nim, itd.
Mimo iż po wpisaniu nowej nazwy i zatwierdzeniu tego fakt zmienia się ona lecz mnie bardziej chodzi oto aby po nagraniu na płytę gdzie po włożeniu nośnika do odtwarzacza najpierw ukazuje się jakby stworzone poprzez program którym nagrywam na płytę film menu.
I aby w nim była widoczna zmiana nazwy w pliku na taką jaka mnie pasuje.
Program który używam do nagrania filmu na nośnik jest CloneBD wersja 1.0.8.8 poniżej dołączam fotki z niego jak to wygląda po otworzeniu w nim folderu z filmem lub pliku iso.
Czy jest taka możliwość czy raczej nic z tego nie będzie ???
Pozdrawiam i liczę na pomoc w rozwiązaniu problemu.

[obrazek nie jest już dostępny]
[obrazek nie jest już dostępny]
Windows 11 Pro (23H2) x64
Asus Rog Strix X570-E Gaming
AMD Ryzen 7 5800X
Noctua NH-D15S
Samsung 990 Pro 1TB M.2
ASUS GeForce RTX 3060 Dual OC V2 LHR 12GB GDDR6
G.SKILL 32GB (2x16GB) 3200MHz CL16 Ripjaws V Black
Pioneer BDR-S09XLT
SeaSonic Prime PX-850 (80 Plus Platinum) 850W
Awatar użytkownika