TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

zamiennik pliku system32/"CtDvIns.dll"

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

zamiennik pliku system32/"CtDvIns.dll"

Postprzez wojtas1125554 » 06 Sty 2008, 00:56

PostUA:

Witam
Mam pytanie, gdyż ostatnio PC zaraził mi się Trojanem, który siedzi w CtDvIns.dll , czy można by było zamienić jakoś pliki na czysty, bo Wira nieda się usunąć, ani kwarantanny. Jeśli można proszę o wysłanie zamiennika z XP home edition.
I jak zamienić pliki? Gdyż zapewne system odmówi wykonania działania...
Z góry Thx
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez Dawid255151 » 06 Sty 2008, 11:47

PostUA:

Jak już jest długo ten virus w twoim kompie to troszke lipa,bo trojan przeważnie usuwa pliki systemowe tak jak inne wiry,ja jeszcze na twoim miejscu sprubował bym zrobić tak,zainstalować oto tego antyvirusa
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... -Virus.php (on dobrze sobie radzi z trojanami itp) musisz zrobić tak jak ten antyvirus wykryje tego trojana dajesz wylecz,potem po wyleczeniu wstecz i dajesz usuń, i jak usuniesz tego wirusa dograj pliki windowsa
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]