TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mam problem zamoczyła mi się komórka i gdy wkładam baterje to wyskakuje mi napis " CONTACT SERVICE ".
Mam pytanie czy to coś poaważnego i ile może kosztować naprawa co w niej się zepsuło?????
Nie niestety to nic nie pomogło wysuszyłem i gdy wkładam baterię do telefonu bez wciskania jakiegokolwiek guziku wyskakuje mi na ekraniku "contact serwice" chyba jednak będe musiał dać do serwisu , a może znacie inny sposub na naprawe bez opłat jeśli tak to napiszcie będe bardzo wdzięczny.
Lepiej zanieś do serwisu Yoo! ma rację to nie będzie kosztować więcej niż 30 zł góra to 50 ale bez przesady wiem bo kiedyś zalłem Nokię 3210 i naprawa kosztowała mnie 39 zł >
po zalaniu tel. jest 80%(!) szansa na uratowanie go-po pierwsze najlepiej go nie wlaczac. Najpierw trzeba wyplukac dokladnie w wodzie DESTYLOWANEJ, potem zamoczyc na 2 minuty w spirytusie po czym odstawic do wysuszenia. jezeli wlaczales go po zalaniu to nie wiadomo czy zadziala ale radze sprobowac
Ja bym sam sie za to zabrał. Kiedys matula wyprała mi starego alcatela , rozebrałem go i okazało sie ze styki i sciezki posniedziały. Długo telefon był zamoczony??
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae
Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya
nie rozumiem po co sie rozczulac za telefonem ktory na allegro kosztuje 20zł? Zaniesienie do serwisu to pewnie wydatek z 35zł! ;d lepiej kupic nowy phon!
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc