TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Zamykanie Systemu

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Zamykanie Systemu

Postprzez kominekl » 21 Lut 2010, 21:08

PostUA: Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.2.15 Version/10.10

Siema, mam problem, mianowicie:
Chce wyłączyć komputer, naciskam start > wyłącz komputer > Wyłącz i nic mogę tak stwo razy i nic nie da.
Zauważyłem jednak że na pasku (tam gdzie start) część programów, np. Utorrent się zamyka, ale komputer się nadal nie wyłacza.
Pomocy!
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Awatar użytkownika
kominekl
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 03 Sty 2010, 16:07
Miejscowość: Pasztowa Wola Kolonia
Pochwały: 174

Re: Zamykanie Systemu

Postprzez Palacio » 21 Lut 2010, 21:15

Jakiś program w tle blokuje ci możliwość zamknięcia. Zobacz w Procesach Menadżera zadań czy nie ma tam czegoś co blokuje zamykanie.
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:14
Miejscowość: Władywostok
Pochwały: 82

Re: Zamykanie Systemu

Postprzez kominekl » 21 Lut 2010, 22:05

Wpadłem na ten sam pomysł sekundę po napisaniu tematu, temat zamknięty, dzięki Palacio za chęci.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Awatar użytkownika
kominekl
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 03 Sty 2010, 16:07
Miejscowość: Pasztowa Wola Kolonia
Pochwały: 174

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników