TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

zapomnialem hasla do windows vista

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

zapomnialem hasla do windows vista

Postprzez wrobel85 » 11 Lis 2007, 00:25

PostUA:

witam.zapomnialem hasla do windows vista.nie wiem co mam zrobic.prosze o ratunek.dzieki :(
wrobel85
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Lis 2007, 00:13

Postprzez Bozz » 11 Lis 2007, 10:21

PostUA:

Hasła do profilu mam rozumieć? Jak wyskoczy okienko z loginem i hasłem spróbuj wcisnąć Ctrl+Alt+Delete
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez wrobel85 » 11 Lis 2007, 20:43

PostUA:

Probowalem, ale nic sie nie dzieje, tak chodzi o haslo do konta. Nie wiecie czy mozna obejsc to haslo za pomoca np Biosa ?? Prosze o pomoc!
wrobel85
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez kukaszr » 11 Lis 2007, 23:04

PostUA:

znalazłem taki sposób:

Podczas uruchamiania komputera wcisnij F8 i wybierz tryb awaryjny. Potem logujesz sie na koncie "Administrator" i klikasz -> start, uruchom i wpisujesz control userpasswords2.
Pokazuje sie okienko "konta urzytkownikow". Teraz zaznaczasz konto, na ktore zapomniales hasla, a nastepnie klikasz na "resetuj haslo". Tam wpisujesz nowe haslo i potwierdzasz je, nastepnie OK i uruchamiasz komputer w normalnym trybie.
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez wrobel85 » 12 Lis 2007, 20:47

PostUA:

dzieki za te wskazowki ale ja jestem laikiem w tych sprawach i jak bys mogl dokladnie opisac krok po kroku.ja mam viste angielska.i nie wiem gdzie jest tryb awaryjny.dzieki
wrobel85
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]