Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Zablokowany temat

Zarządzanie projektami informatycznymi

28 Kwi 2015, 23:02

Witam, co sądzicie na temat szkolenia zarządzanie projektami informatycznymi? Szef w pracy załatwił nam takie szkolenie, zaczyna się jakoś po weekendzie majowym, ale całkiem nie wiem czego się spodziewać. Do tej pory słyszałem jedynie o narzędziach pomagających w zarządzaniu firmą. Macie jakieś doświadczenia z takimi szkoleniami? Czego można się po nich spodziewać? Czy przed takim szkoleniem lepiej się jakoś do niego przygotować? Nie chciałbym sobie wstydu zrobić. Przyznam, że mnie to stresuję.

Re: Zarządzanie projektami informatycznymi

30 Kwi 2015, 09:57

Cześć, spokojnie byłem na takim szkoleniu, nie stresuj się, bo to nowa tematyka i takie szkolonko da Ci wiedzę i podstawy, ja wyniosłem ze szkolenia mnóstwo fachowej wiedzy, którą teraz mogę w praktyce zastosować, lepszego szkolenia z najnowszych tematów aktualnie nie widzę.

30 Kwi 2015, 13:42

To jest doskonały pomysł, zawsze warto zostać ekspertem w jakiejś dziedzinie, a w tej dziedzinie chyba nie będziesz miał raczej jakiejś szczególnej konkurencji. Szkolenie jest jak najbardziej na miejscu, daje dużo praktycznej wiedzy i troszkę teorii a wszystko to przyda ci się w pracy z pewnością i podniesie twoją pozycję w oczach zarządu:-) Powodzenia i szukaj szkoleń w sieci, tam jest spora konkurencja:-)

30 Kwi 2015, 14:52

Poza tym szkolenia typu zarządzanie projektami informatycznymi są przeprowadzane w większości nowoczesnych firm, każda spółka chce być zinformatyzowana na najwyższym poziomie, także to lepiej dla Ciebie że chcą szkolić swoich ludzi.
Zablokowany temat