TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Zarządzanie wiedzą

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Zarządzanie wiedzą

Postprzez Jędrzej » 03 Paź 2005, 21:02

PostUA:

Ludzie pomóżcie poszukuje firm które prowadza swoja działalnośc w oparciu o zarządzanie wiedzą. mam napisać referat o jednej takiej firmie i niewiem gdzie tego szukać google zawiodły lub źle szukałem w nich
!!!! http://www.instalki.pl the best !!!
Awatar użytkownika
Jędrzej
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Cze 2005, 19:27
Miejscowość: Burkina Faso

Postprzez viprex » 05 Paź 2005, 22:51

PostUA:

Obecnie organizacje ponoszą duże straty z tytułu niewłaściwego wykorzystania wiedzy. Okazuje się bowiem, iż kluczem do sukcesu firmy jest właściwe wykorzystanie właściwej wiedzy przez właściwych ludzi we właściwym czasie. Straty wynikające z nieodpowiedniej obsługi procesów zarządzania wiedzą sięgają znacznych kwot, co często bywa przyczyną bankructwa przedsiębiorstw. Proosto Technologies.

polecam www.google.pl :ble: lamerze bez obrazy
Ładnie, zgrabnie i na temat
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Sie 2005, 22:03
Miejscowość: zza siedmiu gór

Postprzez zimbardo » 06 Paź 2005, 01:07

PostUA:

hello,

wlasciwie kazdy wielki miedzynarodowy koncern wykorzystuje zarzadzanie wiedza, bez tego nie mozna konkurowac na globalnym rynku. Proponuje poszukac na stronach wielkic korporacji zajmujacych sie konsultingiem IT i dostarczaniem kompleksowych rozwiazan korporacyjnych: IBM,HP, Oracle. Jednak przede wszystkim poszukalbym pod haslami SAP (firma), ERP (enterprise resouce planning), systemy eksperckie itp.

example:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Planowanie_zasobów_przedsiębiorstwa

pozdr.
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Kwi 2005, 14:08
Miejscowość: Ktores z miast miedzy Renem, a Bugiem

Postprzez Jędrzej » 06 Paź 2005, 21:18

PostUA:

:569: Ej ty viprex jeleniu jak byś umiał dobrze czytać to byś sie doczytał tego że w moim poście pisało że gogle zawiodły nie moge znaleść takich firm :!: :!:
A tobie zimbardo dziękuje :grin: za pomoc
!!!! http://www.instalki.pl the best !!!
Awatar użytkownika
Jędrzej
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Cze 2005, 19:27
Miejscowość: Burkina Faso

Postprzez Hpest » 06 Paź 2005, 22:22

PostUA:

Hehe ale heca.
WY to macie pomysły ludzie. Przedewszystkim warto powiedziec ze wszystko jest na www.google.pl I nikt mi nie udowodni , ze tak nie jest.

Jedna z cech szukania jest umiejetnosc wyszukiwania słów kluczowych kóre doprowadza nas do celu czyli do szukanego przez nas Tematu.
Wiec jesli ktos nie potrafi szukac to niech nie pisze bredni Ok.

A ty "Jedrzej" jesli interesujesz sie ciemna strona sieci to Musisz nauczyc sie dobrze szukac.A skoro nie potrafisz wyszukac takich rzeczy to musisz jeszcze wiele nadrobic.Tak to juz jest.

Kto szuka Nie bładzi!!! zycze powodzenia...
Chociasz to jest forum, a ty zadales taki temat ja Tobie nie pomoge poniewaz mam nadzieje iz nabedziesz pewne umiejetnosci zwiazane z search'em .
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez zebras rulez » 06 Paź 2005, 23:36

PostUA:

searchem pisze sie bez apostrofa ty arcytalencie od google
zebras rulez
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Wrz 2005, 12:00
Miejscowość: znikąd (Izbica)

Postprzez viprex » 08 Paź 2005, 10:57

PostUA:

[quote="Hpest"]Hehe ale heca.
WY to macie pomysły ludzie. Przedewszystkim warto powiedziec ze wszystko jest na www.google.pl I nikt mi nie udowodni , ze tak nie jest.

I wszystko jasne :wpale:
Ładnie, zgrabnie i na temat
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Sie 2005, 22:03
Miejscowość: zza siedmiu gór

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników