TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

zasiłka

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Postprzez adamsio » 20 Lut 2008, 13:37

PostUA:

Palcio jak kupujesz w sklepie to powiedz gościowi ze chcesz 450 Tagana [bo sa chyba najlepsze jakie znam... do 250pln i niech on sie martwi...

na pewno coś ma a jak nie to niech zamówi...
CPU: Intel Core 2 Duo E4500, 2.20GHz, 2Mb Cache + SilentiumPC Spartan HE923
RAM: GoodRAM GR800D264L5/2G
MDT Tech. Empaq 1GB
GPU: Sapphire ATI Radeon HD4670 1GB GDDR3 BULK Core:750@775MHz Mem:800@945MHz/+23,6%
MOBO: Gigabyte GA-945P-S3 (v3)
Awatar użytkownika
adamsio
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 31 Paź 2007, 21:59
Miejscowość: Gdańsk

Postprzez Mac » 20 Lut 2008, 21:16

PostUA:

kamuflasz napisał(a):tutaj znazłem ten zasilacz w sklepie komputer.ulubiony.pl cena już troszkę lepsza :)

Powaliło cię?? Tak *** sklepu dawno nie było. Tu to samo i u porządnego dostawcy http://zenfist.pl/corsair-cmpsu450vxeu-450w-p-1654.html
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez kamuflasz » 20 Lut 2008, 21:40

PostUA:

Mac powalić to wiesz co ty możesz.

Ja jakoś problemów nie miałem kupując na tej stronce Ramy, przysłali mi je w ciągu 3 dni zapakowane zgodnie z umową :) więc o co ci chodzi, przecież nie polecał bym sklepu którego sam nie sprawdziłem.
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez Mac » 20 Lut 2008, 21:49

PostUA:

Ja swojej opinii z sufitu nie biorę:
poczytać http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=242679
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez kamuflasz » 20 Lut 2008, 21:58

PostUA:

No to widać Mac, że nie pracowałeś w handlu. Nawet takie firmy jak Komputronik, Proline czy Shift znajdą klientów, którym spóźnią się z dostawą lub którym coś nie przypasuje. Ja tak jak napisałem powyżej zamówiłem zapłaciłem towar dostałem więc pretensji nie mam ale to nie o tym mieliśmy tu pisać tylko wiesz twoje teksty typu "powaliło cię" są ładnie mówiąc "wkurzające" :)
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez Mac » 21 Lut 2008, 19:06

PostUA:

kamuflasz napisał(a):No to widać Mac, że nie pracowałeś w handlu. Nawet takie firmy jak Komputronik, Proline czy Shift znajdą klientów, którym spóźnią się z dostawą lub którym coś nie przypasuje. Ja tak jak napisałem powyżej zamówiłem zapłaciłem towar dostałem więc pretensji nie mam ale to nie o tym mieliśmy tu pisać tylko wiesz twoje teksty typu "powaliło cię" są ładnie mówiąc "wkurzające" :)

Błagam...
Wymienione sklepy są porządne i odpowiadają na mejle. Wymienione sytuacje to wyjątki a w ulubiony.pl to jest nagminne...

to powaliło cię to może troche przesada z mojej strony ale jak ktoś poleca sklep z taką "reputacją" to sorry... Trzeba reagować...
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez kamuflasz » 21 Lut 2008, 19:14

PostUA:

No dobrze ale mówiłem ci, że ja też miałem do czynienia z tym sklepem i mnie nie zawiódł więc go poleciłem, a miałem na przykład problemy z mastercom.com.pl więc co bym nie polecił. Ok koniec tematu bo spam się robi.
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Poprzednia

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników