Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

20 Lut 2008, 13:37

Palcio jak kupujesz w sklepie to powiedz gościowi ze chcesz 450 Tagana [bo sa chyba najlepsze jakie znam... do 250pln i niech on sie martwi...

na pewno coś ma a jak nie to niech zamówi...

20 Lut 2008, 21:16

kamuflasz napisał(a):tutaj znazłem ten zasilacz w sklepie komputer.ulubiony.pl cena już troszkę lepsza :)

Powaliło cię?? Tak *** sklepu dawno nie było. Tu to samo i u porządnego dostawcy http://zenfist.pl/corsair-cmpsu450vxeu-450w-p-1654.html

20 Lut 2008, 21:40

Mac powalić to wiesz co ty możesz.

Ja jakoś problemów nie miałem kupując na tej stronce Ramy, przysłali mi je w ciągu 3 dni zapakowane zgodnie z umową :) więc o co ci chodzi, przecież nie polecał bym sklepu którego sam nie sprawdziłem.

20 Lut 2008, 21:49

Ja swojej opinii z sufitu nie biorę:
poczytać http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=242679

20 Lut 2008, 21:58

No to widać Mac, że nie pracowałeś w handlu. Nawet takie firmy jak Komputronik, Proline czy Shift znajdą klientów, którym spóźnią się z dostawą lub którym coś nie przypasuje. Ja tak jak napisałem powyżej zamówiłem zapłaciłem towar dostałem więc pretensji nie mam ale to nie o tym mieliśmy tu pisać tylko wiesz twoje teksty typu "powaliło cię" są ładnie mówiąc "wkurzające" :)

21 Lut 2008, 19:06

kamuflasz napisał(a):No to widać Mac, że nie pracowałeś w handlu. Nawet takie firmy jak Komputronik, Proline czy Shift znajdą klientów, którym spóźnią się z dostawą lub którym coś nie przypasuje. Ja tak jak napisałem powyżej zamówiłem zapłaciłem towar dostałem więc pretensji nie mam ale to nie o tym mieliśmy tu pisać tylko wiesz twoje teksty typu "powaliło cię" są ładnie mówiąc "wkurzające" :)

Błagam...
Wymienione sklepy są porządne i odpowiadają na mejle. Wymienione sytuacje to wyjątki a w ulubiony.pl to jest nagminne...

to powaliło cię to może troche przesada z mojej strony ale jak ktoś poleca sklep z taką "reputacją" to sorry... Trzeba reagować...

21 Lut 2008, 19:14

No dobrze ale mówiłem ci, że ja też miałem do czynienia z tym sklepem i mnie nie zawiódł więc go poleciłem, a miałem na przykład problemy z mastercom.com.pl więc co bym nie polecił. Ok koniec tematu bo spam się robi.
Wyślij odpowiedź