przez M@rCINEK » 12 Lut 2011, 01:59
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2
mam nie za nowy komp dostałem go "w spadku po dziadku" nie miał grafy i pamięci , zaniosłem go do jakiś jełopów wsadzili ni radeona 9200 128mb se famili i 512 mb ram (zdarli ze mnie jak żyd za matkę ) no ale moja wina nie zorientowałem się po ile chodzą te elementy ale nawiązując do tematu co jakiś czas nie wiem czym to jest spowodowane przy uruchamianiu neta zawiesza się totalnie (chodź bierz i młotkiem dziada) ,muszę resetować go po kilka razy zanim załaduje stronę i albo pójdzie albo mogę sobie darować internet ,aczkolwiek czasami działa że sam jestem zdumiony , ściągnołem ze stronki skaner "super sterownik" który pokazał mi 9 krytycznych sterowników min.do karty graficznej płyty głównej i coś tam jeszcze uznałem że ww.są przyczyną mojego problemu więc pogrzebałem na necie i znalazłem sterowniki do jednego i drugiego , myślałem że mam już spokój ,ale do wczoraj, zawieszał się jak wściekły . Co to może być za mankament ,może nie właściwa grafika czy za mały ram bo płytę główną mam ASRock K7VT4A pro