TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
elo! mam takie pytanko, czy zna ktoś jakiś program lub stronke internetową na której można tak jakby z satelity obejrzeć dane miejsce, próbowałem programem dostępnym na instalkach Google Earth, znalazłem moje miasto ale coś strasznie wolno mi działa ten program, wogóle nie było nić widać jak dałem przybliżenie, więc jak znacie to piszcie pozdro
Ten program Google Earth jest do kitu, musieli by nad nim jeszcze trochę popracować aby w pełni spełniał swoje kryteria jakie przedstawia, na obecnym poziomie mi się Nie podoba . Zaraz wypróboje którys z tych co wy proponujecie, możę będzie lepszy.
mam nadzieje ze bedzie pasowało do tematu Jakbyscie chcieli to mozecie [strona nie jest już dostępna] małopolske ogladnac z lotu ptaka ja tak swój domek znalazłem tylko ze to sa zdjecia robione chyba helikopterem a nie sateltarne