TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

zlamanie zabezpieczenia sieci bezprzewodowej

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

zlamanie zabezpieczenia sieci bezprzewodowej

Postprzez arkadek1 » 04 Kwi 2007, 03:04

PostUA:

czy sa jakies specjalne programy do lamania zabezpieczen sieci np na lotniskach. takie ktore generuja klucz lub kod zeby moc za darmo korzystac z neta ??? jak tak to gidze mozna je znalesc i ktory jest najlepszy ? bede teraz siedzial po kilka godzin na lotniskach a nie stac mnie jeszcze zeby placic po 20 dolkow za pol godziny dostepu :(((
arkadek1
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Sty 2007, 20:09

Postprzez jonny » 04 Kwi 2007, 07:38

PostUA:

Nie ma takich cudów że klikasz na programik a on w parę sekund włamuje sie do sieci , jest to o wiele bardziej skomplikowane . Takiego programu nie ma . Tylko w filmach włamania trwają sekundy kiedy to facet dostaje obcy komputer , parę udarzeń w klawiaturę i już . To nie tak , wymaga to czasu wiedzy , kilku programów do zdobycia informacji ........

Jeśli zadajesz takie pytanie, znaczy że nie masz pojęcia o zabezpieczeniach , działaniu sieci , protokołach , szyfrowaniu , więc nic z tego nie będzie , trzeba płacić .
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez arkadek1 » 04 Kwi 2007, 12:40

PostUA:

no niestety nie mam pojecia dlatego pytam i widze ze bede placic trudno przezyje dzieki
arkadek1
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Sty 2007, 20:09

Postprzez tirex52 » 04 Kwi 2007, 15:46

PostUA:

koleś ja na odp. czekałem z 10 godz. a ty po 5 robisz wielkie hallo
A co do pyt. tu raczej nikt nic ci nie powie poszukaj na
Kod: Zaznacz wszystko
http://www.ehaker.pl
Awatar użytkownika
tirex52