Otóż kupiłem sobie nowy kombajn ostatnio, wszystko spoko, tylko że nie dostałem żadnej płytki ze sterownikami, ba nawet z systemem operacyjnym - powiedzieli zrób sobie obraz noi luz. Dobra wszystko jasne tylko że ja chcę zmienić system całkowicie - nie chcę mieć Visty na jednej partycji a XP na drugiej, chcę formata wszystkich partycji oprócz jednej na której mam wszystkie instalki itp. I chcę sobie przygotować sterowniki tylko, że nie wiem jakie xD Można powiedzieć, że mój wcześniejszy komp był z drewna, po formacie instalowałem tylko stery do karty graficznej A teraz nie wiem xD Wydaje mi się, że będe musiał do płyty głównej, graficznej, sieciowej i Bóg wie co jeszcze. Zamieszcze wszystkie dane o moim sprzęciku a wy mi powiedzcie do czego potrzebne będą stery, a do czego nie. Mile widziane będą linki skąd mam to ściągnać Oczywiście + się posypią.
System Vista - będę zmieniał na XP
Typ procesora DualCore AMD Athlon 64 X2, 2700 MHz (13.5 x 200) 5200+
Nazwa płyty głównej ECS MCP61PM-HM (Nettle3) (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN, IEEE-1394)
Mikroukład płyty głównej nVIDIA nForce 6150SE-430, AMD Hammer
Typ BIOS'u Award (04/23/08)
Karta wideo ATI Radeon HD 3600 Series (512 MB)
Akcelerator 3D ATI Radeon HD 3650 (RV635)
Karta dźwiękowa ATI Radeon HDMI @ ATI RV635 - High Definition Audio Controller
Karta dźwiękowa Realtek ALC888/1200 @ nVIDIA nForce 6100-400/405/420/430 (MCP61) - High Definition Audio Controller
Karta sieciowa NVIDIA nForce Networking Controller (192. [ TRIAL VERSION ])
Wydaje mi się, że to wszystko co potrzebne. Jak czegoś brakuje to piszcie a zedytuje. Używałęm programu Everest Ultimate Edition