Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

Zmiana wyglądu systemu Windows

18 Lip 2008, 16:43

no właśnie tak jak w temacie czy to jest legalne gdy sciągne nakładke z internetu???

18 Lip 2008, 16:53

Patch nie jest oficjalnym produktem firmy Microsoft. Ale na pewno nie będziesz miał żadnych kar itp. za to, że go urzyłeś. To twój system, twój komputer i sam robisz to na własną odpowiedzialność.

19 Lip 2008, 08:33

Kar napewno nie będziesz mniał, tylko czasami z nakładkami sa problemy, więc to tez mniej na uwadze

19 Lip 2008, 09:59

Instalując nakładkę od razu wprowadzasz błąd do systemu(przeważnie z większością nakładek tak jest) np albo zmieni się wygląd paska a ikonek nie itp :/ ogólnie z nakładek mogę polecić Vista Transformation Pack 6.0 (kilka razy tą wersje instalowałem i jakoś błędów mi nie robiła) tu już masz wersje 8.0 http://www.instalki.pl/programy/downloa ... n_Pack.php

19 Lip 2008, 10:06

Jak miałem XP to pamietam ze jakiegos patcha trzeba było zainstalowac który by pozwalał na instalację skórek do Windy
Co do zmieniania wyglądu jęzeli ktos potrafi to zrobi dobrze :)
ale dobrze Dawid mówisz zdarzają się różne problemy z takimi skórkami wracając do tematu jak kupiłeś winde to możesz z nia robić wszystko oprócz piracenia :D :twisted: (pomijając tam kilka bzdur xD)

19 Lip 2008, 10:09

Ja polecam Vista Inspirat.

19 Lip 2008, 11:20

jedno jest pewne jak ściagniesz nakładkę z licencją Freeware masz wpełni legala i nic ci za to nie grozi.

No i 1gb ramu by sie przydało :D Ale pewnie w dzisiejszych czasach jest to minimum.

19 Lip 2008, 11:37

Dzięki już mam nakładke:P Próbowałem odinstalować i zainstalować jeszcze raz i poszło bez prolemów:)
Zachwilke dam screen:P

20 Lip 2008, 10:32

Jeśli można wiedzieć to jaką wersje nakładki zainstalowałeś :?: może się skuszę.

21 Lip 2008, 12:24

później ci pokaże bo teraz nie mam czasu.

30 Lip 2008, 21:12

A czy ktos z was probowal pobawic sie tym http://www.alienware.com/community/alie ... nager.aspx korzysam w sumie z alienka jakis roczek i bez zarzytow sie sprawuje, moze nie oferuje takich mozliwosci jak nakladka Windy ale jest ok:) Szkoda tylko ze jest 4 tematy i tylko 4 :cry:

30 Lip 2008, 21:44

Ja jak zwykle muszę dodać swoje 3grosze :D
Absolutnie nie jestem zwolennikiem i nikomu nie polecam żadnych nakładek.Nie dlatego,że są złe lub robią zamieszanie w systemie,bo, to ,to akurat no problem.NIe lubie po prostu przebierańców.Chcesz mieć wygląd Visty to ją instaluj,chcesz być podobny do jakiejś dystrybucji linuksa,Mac'a to.... po prostu zainstaluj fizycznie lub wirtualnie i tyle.
A wracając do tematu to przeczytaj uważnie licencję i wszystko będzie jasne.
Wyślij odpowiedź