Wiesz, nie wiem czy takie bezsensowne. Traktujecie pochwały jakby miały być dawane tylko za coś, co rzeczywiscie pomogło. Czy ktoś, kto się starał pomóc komuś i było to widać po zaangażowaniu nie powinien dostac pochwały? Bo moim zdaniem tak i to jak najbardziej. Nie traktujmy pochwał tylko jako miernik tego, kto ile pomógł rozwiązać problemów innych, ale jako miernik zaangażowania w forum i chęci do pomagania. Bo jak mamy traktować pochwały tylko tak jak pisałem wyżej, to zawsze będą jakieś 'ale' co do danej pochwały czy rzeczywiście jest słuszna.
A co do ostrzeżeń tak samo powinny zostać. Każde szanujące się forum ma system ostrzeżeń i się sprawdza. Niestety na instalkach się nie sprawdza, bo nie ma "automatu", ze ktos ma 3 ostrzeżenie to od razu zakaz pisania. Musi dać to admin. A powinno być automatycznie. No i jak pisałem gdzieś kiedyś, mogłoby być tak, że np 2 ostrzeżenia to zakaz pisania na tydzień, 3 ostrzeżenia to zakaz na miesiąc, 4 ostrzeżenia to zaraz na zawsze, 5 ostrzeżeń to ban na miesiąc, 6 ostrzeżen to ban na zawsze.
Każdy ma prawo i powinien dostać drugą szansę. Jak Dawid
LucaS można też zrobić tak jak ja proponowałem jak masz 162+ to te plusy zamienia sie w posty a plusy zostana usuniete
Słaby pomysł.
Było, minęło...