TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Zmulenie kompa>>

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Zmulenie kompa>>

Postprzez oli_looz » 05 Kwi 2005, 15:05

PostUA:

Ludzie mam taki zajebiscie duzy problem ktoy ciagnie sie za mna od kolo pol roku> kompa musze formatowac srednio co trzy dni badz raz na tydzien. Po prostu zaczyna sie strasznie mulic, foldery otwieraja sie kilkanascie sekund wogole wszystkie inne aplikacje tez. Oczywiscie po formacie jest spoko ale kiedy zainstaluje sobie jakis antivir badz anti trojan itd i kiedy ow programy znajda jakis problem to go poprostu usuwaja tyle ze razem z tym plikiem oczywiscie nie baczac na to czy jest to plik systemowy czy inny. I tym pieknym sposobem rozsypuja moj system:-( Taka jest bynajmniej moja diagnoza. A co wy o tym sadzicie? Jaka moze byc inna przyczyna?
(net tez mi sie zmulal , i musialem przeinstolowywac neostrade kilkakrotnie zeby chodzil jako tako)
Awatar użytkownika
oli_looz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Lut 2005, 15:33
Miejscowość: Toruń

Postprzez kamuflasz » 05 Kwi 2005, 22:09

PostUA:

No to nie musisz robić formata tylko poprostu dawaj na naprawę istniejącej wersji to powinno doinstalować brakujące pliki ja na swoim XP co jakiś czas tak robię jeśli jest to potrzebne i pomaga. Moja diagnoza jest taka że raczej to nie wina Antywirów bo one tworzą kopię zapasową pliku zazwyczaj a raczej zbyt dużego obciążenia procesów może masz za dużo Spyware lub Adware co?? sprawdź.
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez kobe » 07 Kwi 2005, 11:30

PostUA:

Jeżeli piszesz, że po zainstalowaniu antyvira tak się dzieje (wykrywa zarażone pliki i usuwa je) to wygląda na to, że masz zawirusowany dysk po uszy.

1- męcz dysk (wszystkie partycje) antyvirami, antyspy, antytrojan, cosik na robale itd...
- norton, mks, avast, avastcleaner, adware
- tym też warto

jesli na Twoim komputerze to nie wydoli to zanieś dysk do kolegi z lepszym sprzętem

2- jesli to nie przez wirusy to zwróć uwagę na to co napisał Kamuflasz
to cholernie obciąża komputer. wyłącz różne logi, backupy, przywracania systemu, hibernacje itd...
Awatar użytkownika
kobe
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Kwi 2005, 11:00

Postprzez Marcinkssg » 07 Kwi 2005, 23:13

PostUA:

a jakiego masz antywirusa?
TYLKO STAL GORZÓW!!!
Awatar użytkownika
Marcinkssg
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Mar 2005, 10:27
Miejscowość: STAL Gorzów !!

Postprzez deamon » 08 Kwi 2005, 08:54

PostUA:

u mnie też się tak robiło ale tylko przez tydzień. Cały czas robiłem formata co dziennie i przeszło mam dobrego pc
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]