TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Znacie firmę Mpower??

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Znacie firmę Mpower??

Postprzez luck_j » 07 Kwi 2006, 21:14

PostUA:

Chcę sobie kupić odtwarzacz mp3 i znalazłem tani i ciekawy właśnie z firmy Mpower. Jak znacie tą firmę to podzielcie się swoimi opiniami na ich temat.
Z góry dzięki.
Awatar użytkownika
luck_j
Postujący
Postujący

Dołączenie: 09 Mar 2006, 01:06

Postprzez skylinegtr » 07 Kwi 2006, 21:19

PostUA:

moja siostra ma odtwarzacz mp3 nieokreslonej marki , jak narazie sprawuje sie bez zarzutu a ma go juz ponad 0.5 roku. M power napoczątku spojarzyło mi sie z bmką:)
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez Alvarees » 07 Kwi 2006, 21:37

PostUA:

Z tego co oglądałem na Allegro to duzo ludzi kupuje playery z tej firmy więc moze nie jest taka zła 8)
Awatar użytkownika
Alvarees
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Sty 2006, 19:39
Miejscowość: ŚLĄSK 4 EVER
Pochwały: 2

Postprzez Mac » 07 Kwi 2006, 22:07

PostUA:

Wg mnie bardziej sie opłaca kupic creativa. Chyba że ktos sie połaszczy przy zakupie na 5 czy 6 dych. A potem słuchawki padaja, te wisiorki na szyje pekają itp...
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez luck_j » 07 Kwi 2006, 22:14

PostUA:

no ja mam zamiar kupić mp3 o pojemności 512mb i wydać 130 + przesyłka + akumulator + ładowarka. Czyli w sumie jakieś 160 zł. Poza tym mam jeszcze inne wydatki a wypłata niewielka i na wakcje trzeba odłożyć. Ale nie chcę jakiegoś gów.. kupić za taką kasę więc pytam co sądzicie o firmie Mpower, a słuchawki i tak sobie nowe będę dokupował po następnej wypłacie.
Awatar użytkownika
luck_j
Postujący
Postujący

Dołączenie: 09 Mar 2006, 01:06

Postprzez skylinegtr » 08 Kwi 2006, 15:53

PostUA:

Creativy są drogie , ale za to lepsze są pod wzgledem jakosci. Wybór nalezy do Ciebie!!
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników