Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Znacie firmę Mpower??

07 Kwi 2006, 21:14

Chcę sobie kupić odtwarzacz mp3 i znalazłem tani i ciekawy właśnie z firmy Mpower. Jak znacie tą firmę to podzielcie się swoimi opiniami na ich temat.
Z góry dzięki.

07 Kwi 2006, 21:19

moja siostra ma odtwarzacz mp3 nieokreslonej marki , jak narazie sprawuje sie bez zarzutu a ma go juz ponad 0.5 roku. M power napoczątku spojarzyło mi sie z bmką:)

07 Kwi 2006, 21:37

Z tego co oglądałem na Allegro to duzo ludzi kupuje playery z tej firmy więc moze nie jest taka zła 8)

07 Kwi 2006, 22:07

Wg mnie bardziej sie opłaca kupic creativa. Chyba że ktos sie połaszczy przy zakupie na 5 czy 6 dych. A potem słuchawki padaja, te wisiorki na szyje pekają itp...

07 Kwi 2006, 22:14

no ja mam zamiar kupić mp3 o pojemności 512mb i wydać 130 + przesyłka + akumulator + ładowarka. Czyli w sumie jakieś 160 zł. Poza tym mam jeszcze inne wydatki a wypłata niewielka i na wakcje trzeba odłożyć. Ale nie chcę jakiegoś gów.. kupić za taką kasę więc pytam co sądzicie o firmie Mpower, a słuchawki i tak sobie nowe będę dokupował po następnej wypłacie.

08 Kwi 2006, 15:53

Creativy są drogie , ale za to lepsze są pod wzgledem jakosci. Wybór nalezy do Ciebie!!
Wyślij odpowiedź