TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

znikajace na chwilke ikony pulpitu

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

znikajace na chwilke ikony pulpitu

Postprzez belladona123 » 07 Wrz 2007, 23:20

PostUA:

witam!Szukalem na forum ale nawet nie znalazlem podobnego problemu!A o co chodzi,przedstawiam ponizej!
Otoz,kiedy probuje zminimalizowac zmaksymalizowane okno, na ulamek sekundy znikaja mi wszystkie ikonki pulpitu i nie ma bata,nic na to nie moge poradzic!!
kasowalem icon cache,odbudowywalem je icontweakerem oraz tuneup utilities,nic nie pomaga,cache po pewnym czsie rozrasta sie do ponad 14 mega,a problem znikajacych na ulamek sekund ikon pozostaje
nie wiem,moze pozmienialem (ja albo jeden z programow,)jakis klucz,moze jest jakas metoda ,ktora wy znacie,a ktora moze okazac sie rozwiazaniem.Z gory dzieki za porady
aha,windows xp service pack 2,na tym jade
Awatar użytkownika
belladona123
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Paź 2006, 00:36
Miejscowość: Edinburgh

Postprzez Arkovianin » 15 Wrz 2007, 10:35

PostUA:

Polecam przeczyścić rejestr programem Registry Clean Expert a po za tym jest taka możliwość że ktoś buszuje Ci w kompie ale to mało prawdopodobne :)

Link do programu

............................................ ponizej

edit by niunka

Arkovianin przeczytaj regulamin
jeśli masz problem to pisz na pw albo na [email protected] zawsze pomogę gdy tylko będe mógł
Awatar użytkownika
Arkovianin
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Kwi 2007, 19:56
Miejscowość: Wlodawa/Lublin

Postprzez niunka » 17 Wrz 2007, 19:28

PostUA:

Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum