TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

zniknął dźwięk na moim komputerze

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

zniknął dźwięk na moim komputerze

Postprzez Junky1 » 22 Sie 2009, 09:48

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2

Od 3 dni walczę z przywróceniem dźwięku który zniknął po zainstalowaniu karty graficznej GF GTX 285 Gigabyte.
Kartę dźwiękową mam zintegrowaną z płytą główną ASUS P5E3, przed montażem ww karty graficznej wszystko działało.
Używam systemu winxp Pro 32 na którym przeinstalowałem sterowniki od dźwiękówki, co z reszta nic nie dało.
Po krótkiej walce z próba przywrócenia dźwięku na tym systemie postanowiłem zrobić format, który tez nie przyniósł zamierzonego efektu.
Uznałem ze moja nowa grafa gryzie się ze zintegrowaną dźwiękowa kartą, wiec postanowiłem zainstalować starego SB audigy2.
to też nic nie dało!

Dodam ze wcześniej miałem tą grafikę na ASUS P5Q3 i wszystko działało jak w najlepszym porządku.
Ktoś ma jakieś pomysły jak przywrócić dźwięk ???
Junky1
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Sie 2009, 09:28

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]