wiem że przez napisanie tego postu mogę zyskać w tym temacie dużo krytyki,no ale cóż trzeba spróbować; do rzeczy.. Mam propozycje aby zrobić coś takiego;temat "Zostań modem na 24h" miało by to wyglądać tak; 10 osób najbardziej aktywnych na forum brało by w tym udział tzn mam na myśli nie dziesięć osób które mają najwięcej postów tylko dziesięć osób które są najbardziej aktywne przez miesiąc i pomagają rzeczowo i konkretnie,pod koniec miesiąca modzi i admini zrobili by wyliczenia tzn 10 osób które wchodzą do finału które najbardziej pomagały,z tych dziesięciu osób administracja robi losowanie (nie wiem właśnie w jaki sposób) i wybiera tą jedna na którą padł los, i ta osoba zostaje modem na 1-dzień oczywiście ten mod nie może dawać warnów ani plusów, aby nie robić zamieszań ale może ta osoba się poczuć szczytowo np edytując komuś temat, czy np upominając kogoś i patrząc z jakiego nr ip został wysłany post itp.. Oczywiście piszcie swoje opinię na ten temat bądź sugestie do tego konkursy..
I czy w ogóle to ma sens
ja myślę że ma większe zainteresowanie i większy ruch na forum.