Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
02 Kwi 2007, 11:38
Elo,jak zrobic,zeby przez siec Lokalna LAn Zrzut ekranu??
02 Kwi 2007, 13:18
chodzi ci o "print Screen"? o zrzut pulpitu?
02 Kwi 2007, 14:03
Tak,chodzi mi o zrzut ekranu,ale przez siec Lokalna LAN (JA jestem u siebie na kompie i chce zobaczyc zrzut 2 kompa w LAN)
02 Kwi 2007, 14:10
No to ten ktoś musi zrobić "Print screena" i Ci wysłać bo inaczej chyba nie dasz rady.
02 Kwi 2007, 15:30
Musiałbyś mu wrzucic trojana
[strona nie jest już dostępna]
02 Kwi 2007, 15:50
2.My tu walczymy z logami z HijackThis i ogólnie z wirusami, keyloggery, itp a ty podajesz (chyba) warezowe strony z wirusami.
1.Najlepiej powiec mu żeby zrobił screen i powiec niech ci prześle na gadu-gadu albo przez skype czy na e-mail
02 Kwi 2007, 16:27
Mariusz X napisał(a):2.My tu walczymy z logami z HijackThis i ogólnie z wirusami, keyloggery, itp a ty podajesz (chyba) warezowe strony z wirusami.
wiesz chociaz na czym polegaja takie trojany ?
02 Kwi 2007, 16:29
Tak czytałem

i tak polecam mój sposób jest prostrzy i szybszy (i bezpieczniejszy)
Takie trojany czy inne to zawsze TROJAN.
02 Kwi 2007, 17:34
i widze odrazu że nie masz pojęcie o hakerstwie
03 Kwi 2007, 15:17
zYGuś napisał(a):i widze odrazu że nie masz pojęcie o hakerstwie
A czy myślisz, że użytkownik niedoświadczony poradzi sobie z obsługa bardziej zmyślnego trojana?! Dobre żarty. Probówałem tych cacek, chociażby tych od gg no i tworzyły procesy podajce się za windowsowskie(smss.exe, crss.exe) tylko w innych ścieżkach. Śmieci usunałem szybko, ale niektórzy mogą mieć z tym problem.
03 Kwi 2007, 15:23
pp3088 napisał(a):zYGuś napisał(a):i widze odrazu że nie masz pojęcie o hakerstwie
A czy myślisz, że użytkownik niedoświadczony poradzi sobie z obsługa bardziej zmyślnego trojana?! Dobre żarty. Probówałem tych cacek, chociażby tych od gg no i tworzyły procesy podajce się za windowsowskie(smss.exe, crss.exe) tylko w innych ścieżkach. Śmieci usunałem szybko, ale niektórzy mogą mieć z tym problem.
Oczywiście, że sobie raczej nie poradzi, ale jeśli chce zrzut ekranu bez wiedzy tej osoby, ktorej chce zrobic to nie ma chyba innego sposobu. No chyba, że da się coś pokombinować z pulpit zdalny, ale w tajemnicy tego nie zrobi. (Z resztą trojanem, jesli druga osoba ma dobrego antywira, to też nie)
03 Kwi 2007, 19:01
tylko nie bijce

, nie no może racaj ale... warto postudiować hakowanie
03 Kwi 2007, 19:08
zYGuś napisał(a):tylko nie bijce

, nie no może racaj ale... warto postudiować hakowanie
Nie no
zYGuś masz racje... nakłanianie forumowiczów do hakerstwa to naprawde ale to naprawdę dobre rozwiązanie, już chyba nie wiedziałeś co powiedzieć...
pp3088 męczy sie z logami ( choć to lubi

) a ty mu jeszcze roboty napędzasz, jutro albo pojutrze ktoś przyjdzie z prośbą osprawdzeniem loga bo ty go nakręciłeś do hakerstwa!