TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

zwolnienia lekarskie

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

zwolnienia lekarskie

Postprzez kuba88 » 22 Lis 2005, 09:52

PostUA:

ma ktos zalatwic zwolnienia lekarskie???
dla ucznia szkoly sredniej???
prosze :D
pilne :D
Awatar użytkownika
kuba88
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Wrz 2005, 13:03

Postprzez kaajka19 » 22 Lis 2005, 14:58

PostUA:

Nie kombinuj...jak kapną się w szkole , że dajesz lewe zwolnienia to będziesz miał pozamiatane do końca szkoły.
Konsekwencje wykrycia lewego zwolnienia mogą być różne: od obniżenia oceny ze sprawowania, rozmowy z rodzicami, aż po wywalenie z budy, zależy od szkoły.
Jak już bardzo chcesz mieć zwolnienie ( na 1 dzień) to mozesz iśc krew oddać ( oczywiscie jak masz skonczone 18 lat)
No, ale w Twoim przypadku, zostaje Ci pojscie na wagary i godziny nieusprawiedliwione, ewentualnie pójscie do inego lekarza, niż ten u którego jesteś zapisany i sćiemnić, że coś Cię tam boli, tylko tak żeby się nie kapneli, że symulujesz.
No chyba , że masz znajomego, który ma w rodzinie lekarza, wtedy ze załatwieniem zwolnienia nie ma problemu.
A przykładowe druczki zwolnien powinny być gdziś w necie.
Kolega w tamtym roku przyniósł i wszystko było by oki gdyby baba nie zauważyła, że ten lekarz troszke z innego miasta jest, sprawdzili, że takiego lekarza nie ma i kolo poleciał ze szkoły.
Więc ja bym na Twoim miejscu nie ryzykowała.
Chyba , że chcesz wcześniej zakonczyc edukacje.. :grin:
Walcz ze spamem!
Awatar użytkownika
kaajka19
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Paź 2005, 14:43
Miejscowość: Koszalin | ŁDZ city;)

Postprzez kuba88 » 23 Lis 2005, 09:32

PostUA:

dzieki za ostrzezenie, ale znajac moja wychowanczynie wiem co sie moze po niej spodziewac :D
na 101% nie zkapnie sie :D
no a ty nie masz namiarow na jakas stronke z zwolnieniami ??
pozdro
Awatar użytkownika
kuba88
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Wrz 2005, 13:03

Postprzez Yoo! » 23 Lis 2005, 22:10

PostUA:

heh www.zwolnienia-lekarskie.pl nie no niewiem, ale pewnie gdzieś to idzie znaleź, jakby co to piszcie bo ciekawa sprawa :D pozdro
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez Jędrzej » 24 Lis 2005, 18:54

PostUA:

Ja jak potrzebuje zwolnienia to ide do lekarza i za jedyne 20 zł mam zwolnienie na tydzień czasu :D :D

A teraz jak studiuje 2 rok to mam książeczke zdrowia studenta i tam wbijane są pieczątki (np.w dniu 11.03.05 wstawijł sie na badania jamy ustnej i pieczatka z podpisem stomatologa) a taka piecząteczka kosztuje 5zł :D :D

A u was nie idzie u żadnego lekarza załatwić zwolnionka????????
!!!! http://www.instalki.pl the best !!!
Awatar użytkownika
Jędrzej
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Cze 2005, 19:27
Miejscowość: Burkina Faso

Postprzez Różyczka » 24 Lis 2005, 22:51

PostUA:

Jędrzej napisał(a):A u was nie idzie u żadnego lekarza załatwić zwolnionka????????

raczej bez problemu....wystarczy tylko dobrze zagadać i tyle ;) :twisted:
Różyczka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Paź 2005, 19:33

Postprzez Hpest » 26 Lis 2005, 15:06

PostUA:

Pamietam jak mój tata mówił mi kiedyś, że on jak mu się np.: nie chciało iść do szkoły szedł do lekarza, dawał tam trochę grosza i mu lekarz wypisywał zwolnienie na ile chciał. Wtedy mieli dobrze. :)
Sam tak jeszcze nie próbowałem. :D Ostatnio jak byłem u lekarza u bilansu jakiegoś tam to powiedziałem aby mi wypisała zwolnienie na dzisiaj i jeszce tam na jakiś dzien w poprzednim tygodniu bo mnie głowa bolała i nic. Bez problemu napisała i looos. :D

ma ktos zalatwic zwolnienia lekarskie???
dla ucznia szkoly sredniej???
prosze
pilne

Coś przeskrobał?? :D :D :D

Jędrzej masz za dobrze. Gdzie ty mieszkasz?? :D
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Powróć do Free Post