TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Życzenia Bożo Narodzeniowe SMS

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Życzenia Bożo Narodzeniowe SMS

Postprzez LucaS » 17 Gru 2006, 18:48

PostUA:

Witam ! Zbliżają się święta, a więc wielki "bum" sms-owy związanymi z życzeniami. Jest tylko stron z życzeniami ale mało jest takich naprawde fajnych, których ja lubie, czyli takich aby komuś się pojawił uśmiech na twarzy, a nie dołujące :)

Może powymieniamy się takimi "fajnymi" SMS'ami?
Ja osobiście szukam takiego,który pasowałby abym mógł ją wysłać osobie, która jest na mnie zła z pewnego sposobu, aby zarobić u niej (niego) plusa, znaczy "zadziobać sobie" i aby pojawił się u niej (niech) uśmiech na twarzy :)

Pozdro, poźniej wkleje kilka ciekawych od siebie.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez Yoo! » 17 Gru 2006, 20:56

PostUA:

jest jesetm pierwszy :d hehe
wiec zaczynamy :)

Gdy pierwszą gwiazdkę ,
ujrzysz na niebie,
Wspomnij tych,
co kochają Ciebie,
Gdy pierwsza zgaśnie,
a druga zabłyśnie,
niech Cię aniołek,
Odemnie uściśnie!

Śniegu po nerki,
Wesołej pasterki.
Prezentów moc,
Sexu co noc!
Pysznego bigosu,
Gwiazdki z kosmosu
I udanego wyskoku,
Do 2007 roku!

By Wam wszystko pasowało,
by kłopotów było mało,
byście zawsze byli zdrowi,
by problemy były z głowy,
by się wiodło znakomicie,
by wesołe było życie!
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez Yoo! » 19 Gru 2006, 16:56

PostUA:

ej ludzie co jest z wami,świąteczna atmosfera was opuściła, czemu nikt nie pisze żadnych zyczeń, smutasy czy co :P

LukaS, też mnie zawiodłeś, załozyłeś temat i co dalej............:P pozdro4all :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez destyny » 19 Gru 2006, 17:00

PostUA:

Yoo! napisał(a):ej ludzie co jest z wami,świąteczna atmosfera was opuściła, czemu nikt nie pisze żadnych zyczeń, smutasy czy co :P

Mnie opuściła co to za święta bez śniegu..... i jeszcze wigilia tak kijowo wypadła jak 7 lat temu :) czyli w niedziele ;) .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez LucaS » 19 Gru 2006, 19:40

PostUA:

Yoo! napisał(a):ej ludzie co jest z wami,świąteczna atmosfera was opuściła, czemu nikt nie pisze żadnych zyczeń, smutasy czy co :P

LukaS, też mnie zawiodłeś, załozyłeś temat i co dalej............:P pozdro4all :)

ehh zapomnialem :D

- Dużo śniegu, smacznej rybki, lekkiej i niegroźnej chrypki, uśmiechu od ucha do ucha i pogody ducha w nadchodzące święta!
- Wiary co góry przenosi, nadziei, która nie gaśnie, miłości w każdej ilości - od Bożej Dzieciny życzy...
- W te piękne Święta niech każdy pamięta z głębi serca płynące życzenia: zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radości i dużo miłości, życzy...
- Ile siły w Mikołaju, Ile śniegu w jego kraju, Ile gwiazd na ciemnym niebie, Tyle życzeń dziś dla Ciebie ...
- Wigilia, zapach choinki, oczekiwanie na prezenty, to puste miejsce, które ma na kogoś czekać - to jest prawdziwy wymiar świąt, których Tobie i sobie życzę.
- Śnieżnych Świąt, ciepła i blasku choinki, pyszności na stole, radości bliskich, pięknych prezentów życzę Ci ja.
- Kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu życzy...
- Mikołaja z długą brodą, gości z procentową wodą, kobiety gorącej w prezencie, prostej drogi na zakręcie. Tego i wiele innego życzy...
- Białych świąt jeśli o tym marzysz, uśmiechu na Twej twarzy. W życiu radości i słodyczy w Dzień Wigilijny ... życzy.
- Idzie zima idą święta, każdy człowiek to pamięta. Więc życzę Ci radości, zdrowia, szczęścia, pomyślności. Dużo jadła dużo picia oraz długie lata życia.
- Skarpetę już wyprałeś? Bo wiesz... święta tuż tuż :)
- Wesołych Świąt, dużo uśmiechu, miłości, radości, szczęścia i wrażliwości.
- Gorące życzenia świąteczne składają aniołki niegrzeczne.
- Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, rychłego spełnienia każdego marzenia, ciepła, wiary i życzliwości życzę Ci łącząc wyrazy miłości.
- Pachnącej lasem choinki, na stole wódki i szynki, wesołych kolędników, podarków bez liku, seksu na śniegu, mniej życia w biegu! Dużego Bałwana i zabawy do rana.
- Z dźwiękiem dzwonków melodyjnych, wraz z opłatkiem wigilijnym w dzień Bożego Narodzenia ślę serdeczne Ci życzenia!
- Samych dobrych myśli, jakie ja mam o Tobie - na Święta i Nowy Rok. Wiary w dobro i przekonania, że jeśli tego zechcemy, Święta zmienią nas na lepsze.
- Uwierz w to, że ktoś myśli o Tobie częściej i cieplej! Pogłaskaj psa lub kota, w wigilię powiedz mu, że wierzysz w szczęście! I poczekaj na znak...
- Świąteczny SMS-ik do Ciebie wysyłam z życzeniami które sam wymyśliłem. Dużo szczęścia i radości wielu prezentów i miłych gości życzy ...
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników