Rozmowy na tematy związane z muzyką. Albumy, recenzje itp.
Wyślij odpowiedź

17 Lut 2008, 21:08

kamuflasz napisał(a):
Mirahz napisał(a):Tak, dostal z koszulka, ktora wylicytowal na wosp ;)

kamuflasz: Twoje i kukaszr'a :]

przecież kukaszr jest z Poznania, a przynajmniej tak ma wpisane:)

To zobacz na plakacie w jakich miastach byl koncert ;)

17 Lut 2008, 21:12

A to o to chodzi:) ja zrozumiałem twoją wypowiedź w troszkę inny sposób:) ale już nieważne cieszmy się, że imprezy są organizowane a gwiazdy noszą smycze instalek (ja też taką chcę:D).

17 Lut 2008, 21:45

jak już Tede będzie nosił smycz instalki.pl to się wypisuje z tego forum....

Od kiedy prowadzi Operacje Tuning nie znosze tego kolesia.
Pomyśleć, że przed tym $#*#(^@ był taki wspaniały program jak Czas Tuningu

17 Lut 2008, 22:02

kukaszr napisał(a):jak już Tede będzie nosił smycz instalki.pl to się wypisuje z tego forum....

Od kiedy prowadzi Operacje Tuning nie znosze tego kolesia.
Pomyśleć, że przed tym $#*#(^@ był taki wspaniały program jak Czas Tuningu

Nie bedzie...

Pezet jest w porządku. Moze ostatnia plyta nie powala, ale jego osiagniecia do tej pory sa niezle ;)

Tak na marginesie, to wiekszosc imprez, na ktorych pojawia sie logo instalki.pl jest zwiaznana ze scena alternatywna ;)

17 Lut 2008, 22:07

A tak trochę odchodząc od tematu to jak można zdobyć taką smycz? ;)

19 Lut 2008, 12:42

Bozz napisał(a):A tak trochę odchodząc od tematu to jak można zdobyć taką smycz? ;)

Smycze nie sa w sprzedazy. Czesto wykorzystujemy je na roznych imprezach, konkursach. Dodajemy do nagrod itp. Jakbys sie pojawil np. na pezecie, to pewnie bys otrzymal :)

19 Lut 2008, 15:58

Mirahz napisał(a):
Bozz napisał(a):A tak trochę odchodząc od tematu to jak można zdobyć taką smycz? ;)

Smycze nie sa w sprzedazy. Czesto wykorzystujemy je na roznych imprezach, konkursach. Dodajemy do nagrod itp. Jakbys sie pojawil np. na pezecie, to pewnie bys otrzymal :)

Powinna być darmowa dla wyjadaczy i modow.

:mrgreen:

19 Lut 2008, 17:32

proponuje utworzyć Mirahz;owi i Rumun;owi sklep:

sklep.instalki.pl i sprzedawać tam kubki, smycze, koszulki, długopisy i takie tam gadgety :) Ja bym chętnie zakupił koszulke kubek i smycz ;D

a propozycja LucaS;a jest wręcz idealna :D

19 Lut 2008, 17:59

LucaS dobrze kombinujesz :P
Choć pomysł kukszar'a też OK, pewnie bym coś kupił

19 Lut 2008, 20:25

kukaszr -jak byś chciał koszulkę i smycz to mogłeś licytować ją w styczniu na WOŚP. Ja wylicytowałem i mam, chociaż myślałem że będzie ciężko a tu tylko na 50 zł stanęło, co niektórzy zapowiadali licytacje do 200.

PS. a co do smyczy to już miałem z nią przygodę. Jakiś gościu myślał że to jest smycz polskiego klubu piłkarskiego :D:D:D

19 Lut 2008, 21:00

<offtopic>
kukaszr napisał(a):proponuje utworzyć Mirahz;owi i Rumun;owi sklep:

sklep.instalki.pl i sprzedawać tam kubki, smycze, koszulki, długopisy i takie tam gadgety :) Ja bym chętnie zakupił koszulke kubek i smycz ;D

Good idea. Jakby nie były wygórowane ceny to na pewno bym kupił każdą z tych rzeczy, które akurat wymieniłeś.

Chociaz z innych gadżetów proponowałbym np prezerwatywy... czaicie jaki efekt przy panience? Wyciągasz z kieszeni gume a tu Instalki.pl :D
</offtopic>

20 Lut 2008, 01:42

LucaS jak zwykle głupie tematy się ciebie trzymają :) a odnośnie sklepiku z naszymi gadżetami to możliwe że wkrótce się pojawi... ale nic nie obiecujemy. Zainteresowanym pozostaje brać udział w konkursach oraz naszych innych akcjach :)

21 Lut 2008, 00:51

konkursy ściemniają... teraz na 4 lecie nie ma koszulek :D

a co do wosp licytowałem i mnie przelicytowali dawałem 48zł ;d

21 Lut 2008, 22:19

kukaszr napisał(a):konkursy ściemniają... teraz na 4 lecie nie ma koszulek :D

a co do wosp licytowałem i mnie przelicytowali dawałem 48zł ;d

W tym konkursie rzeczywiscie nie ma koszulek :)

Mogles dac 2,5zl wiecej i byc mial ;)
Wyślij odpowiedź