Rozmowy na tematy związane z muzyką. Albumy, recenzje itp.
Wyślij odpowiedź

8-02-08 PEZET Klub Stara Winiarnia Zielona Góra

11 Sty 2008, 15:43

Label BrudneRapy zaprasza 8-02-08 do zielonogórskiego klubu Stara Winiarnia, na koncert promujący najnowszą płytę Pezeta "Muzyka Rozrywkowa". Start o godzinie 20, bilety w cenach 20pln (przedsprzedaż) i 25 (w dniu imprezy) do nabycia w skateshopie Alien (pasaż Meteor) i sklepie muzycznym MuzArt.

PEZET - czołowy polski wykonawca hip-hopowy, raper i muzyk, którego w zasadzie przedstawiać nie trzeba.

DJ PROX (Legnica)– reprezentant 2Pe (puzzel, peerzet, prox), wkrótce będzie można go usłyszeć na najnowszej płycie koligacji gie ka 200%, na której jest odpowiedzialny za wszystkie cuty i skrecze. Niebawem więcej szalonych projektów i kolaboracji z udziałem nie mniej szalonego Prox’a. Więcej info na: myspace.com/djproxmusic

BOOMER/ASCKEY (Jasień/Lubsko) – Kolaboracja weterana
lokalnej sceny oraz młodego i uzdolnionego MC, których połączyły podobne poglądy na temat kultury czterech elementów, obecnie pracują nad wspólnym EP pod tytułem Sixpack, na którym gościnnie będzie można usłyszeć VNMa a produkcją zajęli się Zielich (Słupsk), Denver (Elbląg)
oraz Da Emo

WERSOHOLICS (Bydgoszcz/Złotoryja) – reprezentanci labelu BrudneRapy.pl wystąpią w składzie OsobieSam i Da Emo. OsobieSam – Mc z Bydgoszczy, niedawno nakładem labelu ukazała się jego debiutancka płyta "W szarości tłumu", na bitach SoundCuta.

Da Emo (Mc/Producent) ze Złotoryi, obecnie wspólnie z Mickiem (producent) pracuje nad płytą S.O.S. która ukażę się nakładem labelu BrudneRapy.

OSI/SZYMASS (Zielona Góra) – OSI - Raper, producent, właściciel studia nagraniowego OSIrec.Studio. Na swoim koncie ma 3 solowe plyty oraz 3 płyty z MS Squadem i BIS. Więcej informacji na osirecstudio.com.

Szymass- Jeden z czołowych MC z Zielonej Góry, na koncie ma juz kilka płyt, ostatnia z nich "Jestem Jaki Jestem" odbiła sie szerokim echem w Polsce. Więcej info na osirecstudio.com.

Plakat: http://www.otofotki.pl/img1/pokaz.php?i ... 44872d.jpg

Więcej info:
Kod:
http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1199983456

Pzdr.

11 Sty 2008, 16:42

bym se śmignął na ten koncert ale niestety nie mam sposobności ani funduszy :sad: :sad: .....żałuje ale co zrobić......zachęcam wszystkich do wybrania sie na ten koncert.....polecam......

pzdr

11 Sty 2008, 22:37

EeEeEeEe nie mój styl jak będzie grała Metalica, Iron Maiden, Geen Day, Lordi, Artcic Monkeys, System of a down lub LP no to się wybiorę :D

12 Sty 2008, 12:55

Gdybym tylko miał bliżej... Koncert na pewno pierwsza klasa ;)

13 Sty 2008, 01:40

Zachecam, zachecam :]

05 Lut 2008, 20:04

Ktos sie z instalkowiczow wybiera? :)

12 Lut 2008, 16:28

potrzebuje tylko 2 rzeczy wiek 14 lat to zamało żeby samemu pojechac no i kasa by sie przydała takto moge jechac :D :wink:

17 Lut 2008, 18:51

Jako ciekawostke wrzucam fotke (Pezet w koszulce Plomien 81 ze smycza Instalki.pl)

Image

17 Lut 2008, 19:44

rozumiem, że Pezet ;d wygrał ją na aukcji wospa ;d

17 Lut 2008, 19:48

I dzięki temu moje miasto znane jest już nawet na instalkach:D

17 Lut 2008, 19:59

Tak, dostal z koszulka, ktora wylicytowal na wosp ;)

kamuflasz: Twoje i kukaszr'a :]

17 Lut 2008, 20:06

Może nie do tematu ale dzisiaj 1 raz podpinałem klucze do nowej smyczy czyli INSTALKI.PL

17 Lut 2008, 20:56

Mirahz napisał(a):Tak, dostal z koszulka, ktora wylicytowal na wosp ;)

kamuflasz: Twoje i kukaszr'a :]

przecież kukaszr jest z Poznania, a przynajmniej tak ma wpisane:)

17 Lut 2008, 21:02

z Poznania jest chyba z 80% raperów którzy sie wybili ;)

Jezeli można się pochwalić ;) to przed sklepem do którego chodze kupować browarki tgz "KUBUŚ" były kręcone sceny do klpiu głucha noc Peji.

http://www.youtube.com/watch?v=Q7i6Xbp-nb8

Od 22sek widać ;)

No i Medi Top Glon... Jestem stad

Widać "kawałki" mojego osiedla... i tereny na kórych urzędowałem :D

http://www.youtube.com/watch?v=8xlgXbcccLk

EDIT:
W sumie na wikipedi nie wyczytałem nic żeby Pezet był jakos związany z Poznaniem, urodził się w Wawie ;) chyba, że studiuje w Poznaniu ;d
Ostatnio edytowany przez kukaszr, 17 Lut 2008, 21:09, edytowano w sumie 1 raz

17 Lut 2008, 21:04

To ja też się pochwalę, że na teledysku Grupy Operacyjnej, tej o Kononowiczu widać moją uczelnię, a raczej mury ją okalające:)
Wyślij odpowiedź