TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Allegro i zawieszanie i blokowanie kont

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Allegro i zawieszanie i blokowanie kont

Postprzez kukaszr » 24 Sty 2006, 15:40

PostUA:

Witam! Mam pytanie mojemu znajomemu blokneli konto na allegro... :D za kupowanie aukcji za 1 zł i komentarz ;) mam pytanie czy miał ktoś już taki problem i jaki czas trwa takie zawieszeni!

Pozdrawiam ;)
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez iwan10 » 24 Sty 2006, 19:32

PostUA:

mi zawiesili konto lecz nie odblokowali:P Tylko ze mna mieli troche inny powod, zobaczyli ze w stronie O MNIE jest podane moje gg a w katalogu pisze ze jestem niepełnoletni i mam na imie maciek a zarejestrowane konto jest na moja matke :? Ale ja napisałem do nich maila i długo jeszcze pisałem z taka klijetka z allegro. Jedyna rada to to abys do nich napisał, a wtedy napewno sie dowiesz.
iwan10
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Paź 2005, 18:36

Postprzez kukaszr » 24 Sty 2006, 20:15

PostUA:

hmm... nawet nie wiedziałem, ze allegro jest takie sprytne ;d

Ja mam na nich haka ;d rachunek na 11.40 ;] nie zaplace im jak mnie nie odblokuja
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Alvarees » 24 Sty 2006, 22:31

PostUA:

iwan10 napisał(a): w stronie O MNIE jest podane moje gg a w katalogu pisze ze jestem niepełnoletni .

A co jezeli ja dla zabawy wpisze ze mam 2latka ?? TOTALNY BEZSENS
Awatar użytkownika
Alvarees
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Sty 2006, 19:39
Miejscowość: ŚLĄSK 4 EVER

Postprzez czajek » 25 Sty 2006, 21:27

PostUA:

kukaszr napisał(a):Ja mam na nich haka ;d rachunek na 11.40 ;] nie zaplace im jak mnie nie odblokuja

No właśnie. Co oni mogą zrobić za niepłacenie kasy, oprócz oczywiście bloku konta??
Awatar użytkownika
czajek
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Gru 2005, 16:00
Miejscowość: K-ce

Postprzez 1jaa » 25 Sty 2006, 21:44

PostUA:

Ja mam 10.80 i musze do końca miesiąca zapłacić bo mi konto zablokują. Dopiero za 3 mailem ostrzegawczym mi to napisali. Z koleji mój kolega w 3 mailu miał napisane że jesli nie zapłaci to skierują sprawe do sądu grodzkiego :shock: ciekaw jestem jaka karą musiałby ponieść ża przegraną sprawe w sądzie :lol: :lol:
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35

Postprzez Hpest » 25 Sty 2006, 22:49

PostUA:

:) Pewnie do wojska by Cię wzieli :lol: Ale bez sens.

A tak wogólę mam do zapłaty jakiejś 200.00zł " Twój komputer bez tajemnic" :) Słyszeliście kiedyś o takiej korespondencjii do domu. Wysyłają ci co jakiś czas paczki z gównianymi kartkami o kompie Np.: opis PC, jak zainstalowac drukarke, co zrobić gdy komputer się zawiesi itd. Lol i teraz chcą za to $$$$. :) :D Wiecie co mam na myśli :D ???
Ostatnio edytowany przez Hpest, 25 Sty 2006, 23:02, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez 1jaa » 25 Sty 2006, 22:56

PostUA:

Hpest napisał(a):...Np.: opis PC, jak zainstalowac drukarke, co zrobić gdy komputer się zawiesi itd. Lol i teraz chcą za to $$$$. :) :D

Hehehehe , potrafią od ludzi wyciągać $$$ za byle gó*no
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35

Postprzez iwan10 » 25 Sty 2006, 23:58

PostUA:

Alvarees wiem ze to bezsens ale im to wytłumacz:/
hehe a co da kasy to haka na nich nie masz kukaszr bo ja im wisze ponad 30 zł. Niech sobie pomazą ze im zapłace;p;p

Musze sie na ebay zarejestrować bo niezłe cany mają. A włąsnie jak kupuje np. w chinach:D gdzie sa zawaliste ceny to jak jest z cłem i kosztami przesyłki, moze ktoś wie, bo niezły biznes mugł by byc;p
iwan10
Postujący
Postujący

Postprzez kukaszr » 26 Sty 2006, 00:27

PostUA:

bloknięty nick... zal troche 20 pozytywow ;d

hmm z tego co wiem to jeden kontener <czli ojentacyjnie zmiesci sie garbus ;d> to koszt 3000zł ale czy napewno to nie wiem... kiedys mojego znajomego ojciec sprowadzał z chin syfne qady i sprzedawał w polsce za 3500 i jeszcze zarabiał ;) fakt ze serwis miał daleko ;d

heh.. w ebayu trzeba wyslac do warszawy list ;d aktywacyjny <lol> w allegro przysylali sami

generalnie nie podoba mi sie polski ebay :/ nie ma opłat i ludzie jaja sobie robia <z drogiej strony fajnie>
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Alvarees » 26 Sty 2006, 09:53

PostUA:

kukaszr napisał(a):generalnie nie podoba mi sie polski ebay :/ nie ma opłat i ludzie jaja sobie robia <z drogiej strony fajnie>

heh to w koncu podoba Ci sie czy nie?Ja na allegro kupuje tylko buty no i siostra kupuje szminki,tusze itd.Co do ebay'a jakos nie wchodze na tą strone
Awatar użytkownika
Alvarees
Postujący
Postujący

Postprzez Hpest » 26 Sty 2006, 14:03

PostUA:

Ehh to Allegro na psy już schodzi.Kupiłem ostatnio (14 stycznia) odtwarzacz Mp3 za 115,00 zł dość nieźła cena jak za 256MB. Gościu wysłał mi nie do końca sprawny odtwarzacz, napisałem mu o tym na mail'a odpisał abym mu go zwrócił i przepraszał za całe to zajście, Następnego dnia odesłałem mu uszkodzony sprzęt. 2 dni później wysłałem następnego Mail'a czy otrzymał przesyłke odemnie i kiedy dostanę sprawnego Player'ka. 0 kontaktu, nic nie odpisał. Dzisiaj pewien, że nowy sprawny MP3 przyniesie mi listonosz niestety na marne się łudziłem, Nic pusto, nawet nie wiem czy wysłana przezemnie paczką z odtwarzaczem dotarło wogólę do niego. Dzisi9aj wysyłam kolejnego Mail'a tym razem bardziej rozwinięty. Zobaczę co z tego wyniknie. :evil:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Alvarees » 26 Sty 2006, 15:54

PostUA:

Hpest napisał(a):Ehh to Allegro na psy już schodzi.

Ale dlaczego winisz za to zajscie całe ALLEGRO :>? To sprzedawca Ci to wysyła nie załoga Allegro.
Awatar użytkownika
Alvarees
Postujący
Postujący

Postprzez kukaszr » 26 Sty 2006, 18:37

PostUA:

chu*** dotać 115 zl w plecy :wink:

Ja tak miałem z wakacyjnym tatuażem na lato ;d koles ktory okazalo sie ze byl kobieta oszukal mnie na 2.20 +1.50 list :/
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez iwan10 » 26 Sty 2006, 20:17

PostUA:

mnie raz owalili a dokładnie moją mame na 30zł + koszt przesyłki za jakąś torebke czy cos;p Nie wielki koszt, troche szkoda ale co zrobić...
iwan10
Postujący
Postujący

Następna

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]