[quote="Mirahz"
Ad. 1 Widze, ze nie masz pojecia o czym piszesz; PWr, czy AGH zawsze sa w czolowce uczelni technicznych, bez wzgledu na rankingi. Odczep sie.
Ad. 2 Jesli cie nie stac na studiowanie (a bardzo tego chcesz), to idziesz do roboty, mozesz wziac rowniez kredyt itp. Bedzie mial wyniki, dostaniesz stype. Nie ma problemu. Mozliwosci jest wiele i to nie jest puste gadanie.
Ad. 3 Nie ma znaczenia.
Ad. 4 Tak samo jak cena Mercedesow do sredniej krajowej
Ad. 5 Widze, ze wiedza na temat podatkow jest na najwyzszym poziomie.
Sprawa jest prosta. Jesli kogos nie stac na dany produkt, to trudno. Nie bedzie uzywal. Tak samo jest z samochodami. Nie masz kasy na najnowsza bejce, to nie pojezdzisz. No chyba, ze ukradniesz sasiadowi.
Pozatym w przypadku oprogramowania, mozna skorzystac z zastepczych produktow (na odpowiednich licencjach).
Nie mowie, ze jestem swiety w tym temacie
![n ;)](https://forum.instalki.pl/images/smilies/004.gif)
.[/quote]
1 w rankingu uwzgledniałem wszystkie uczelnie wyzsze zarówno akademie, politechniki czy wyzsze szkoły. wiec mi nic nie mów o rozumieniu tematu.
2 a jesli na mnie liczy rodzina i musze isc do pracy a nie pieniadze przeznaczyc na studia tylko na rodzine. zreszta powiedz ile wynosi stypendium naukowe? i jak to zrobic zeby polaczyc prace i jeszcze wysokie wyniki w nauce? juest to bardzo ciezkie, ale to bardzo .
3 co nie ma znaczenia jaki ustroj panuje i za co wylatuje sie ze studiów ??
bo jesli tak to chyba woogole niewiesz o czym mowisz.
5 o podatkach jesli masz taka rozlegla wiedze to moze nas oswiecisz jestem ciekawy
pozdrawiam