TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Belkin G Wireless Modem Router. Bezpieczeństwo

Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.

Belkin G Wireless Modem Router. Bezpieczeństwo

Postprzez WolfxxPL » 19 Mar 2010, 21:01

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.8) Gecko/20100202 Firefox/3.5.8 (.NET CLR 3.5.30729)

Witam wszystkich ja nowy i może na tym forum mi pomogę bo widać ze kolorowo to i może jest tak w userach.
Otóż przeczytałem http://forum.instalki.pl/viewtopic.php?f=26&t=14539 no nic nie pomogło bo jest stare nowa strona wygląda całkiem inaczej muszę zabezpieczyć sieć do ruter sieka 100m to nie chce by ktoś mi net kradł oprócz mojej mamy i 2 laptopów innych.
Prosił bym o instrukcję krok po kroku każdą opcje najlepiej jak bym mógł poprosić o parę screenów z zaznaczeniem i dobrze napisaną instrukcję gdzie mam co wpisać jaką opcje zabezpieczenia wybrać itp. Zależy mi na tym zabezpieczeniu to proszę pomóżcie mi.
Z Góry dziękuję Ci co przeczytali i co odpisali.
Awatar użytkownika
WolfxxPL
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Mar 2010, 20:54

Re: Belkin G Wireless Modem Router. Bezpieczeństwo

Postprzez djwujek » 19 Mar 2010, 22:56

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6

Jaki to jest dokładnie model rutera ???
Image
Awatar użytkownika
djwujek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Cze 2007, 05:09
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 2

Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]