TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

błąd aplikacji explorer.EXE przy starcie

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Postprzez beznazwowy » 19 Gru 2007, 11:58

PostUA:

a no szkoda bo mi najlepiej pasował jakiś spolszczony. a jest jeszcze jakiś inny dobry program aby mi zastąpił spybota? niestety z wybraniem odpowiedniego programu od tych spraw zawsze miałem kłopot...
beznazwowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Sie 2006, 14:25

Postprzez Palacio » 19 Gru 2007, 19:46

PostUA:

Spyware Terminator jest narzędziem skanującym nasz komputer pod kątem wyszukania wszelkiego spywaru, a a także adwarem, keyloggerami czy trojanami. Posiada opcje ochrony w czasie rzeczywistym, dzięki czemu podczas pracy komputera jest on chroniony. Programos jest prosty w obsłudze i posiada przyjemny interfejs użytkownika. Program jest darmopwy i posiada polską wersję. Proszę!

edit by niunka

http://instalki.pl/forum/viewtopic.php? ... c&start=15

Palaci poczytaj regulamin
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:14
Miejscowość: Władywostok
Pochwały: 82

Postprzez beznazwowy » 21 Gru 2007, 10:47

PostUA:

oj z tym terminatorem jakoś bym nieryzykował, różne opinie są... może ktoś poleci jakiś inny dobry program? bo chyba sam a squared niewystarczy... a problem z explorer.exe jest dalej :(
beznazwowy
Postujący
Postujący

Postprzez VampirLord » 21 Gru 2007, 12:41

PostUA:

pp3088 (moderator,spec od bezpieczeństwa ) mi polecił Ewido na Spyware sam używam Spy Bota ...
VampirLord
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 17 Cze 2007, 18:02
Pochwały: 5

Postprzez beznazwowy » 22 Gru 2007, 08:35

PostUA:

tak ale ewido jest po angielsku więc odpada. a spybot musiałem zlikwidować bo coś mu odwaliło i zaczął wariować jak każdy mój program od takich spraw :(
beznazwowy
Postujący
Postujący

Poprzednia

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników