przez beznazwowy » 13 Gru 2007, 17:26
UA:
witam, od niedawna gdy tylko pokaże sie ekran powitaly, wyskakuje mi że wystapil błąd z aplikacją explorer.EXE i zostanie ona zamknięta. nastepnie połowa programów które powinny normalnie wyświetlać sie na pasku zadań - niepokazuje sie(do gg np musze wpisywać hasło dwa razy, czego nigdy niebyło, to samo ze speedx - niby jest włączony ale na pasku go niema) Co ciekawsze równo z błędem aplikacji explorer.EXE wyskakuje konsola z informacją że niema aktualizacji do spybot - search&destroy, po czym odpala mi sie ten progam z zupełnie zmienionymi opcjami i w języku angielskim. jesli chodzi o spybota to z nim kłopot jest od dawna - niemam nic zaznaczone o aktualizacji oraz o odpaleniu razem ze startem systemu, to jednak się odpala, tylko że teraz dodatkowo razem z konsolą i całkowicie zmienionymi opcjami oraz z zmienionym językiem(piszac konsola mam na mysli okienko które uzyskuje sie np po wpisaniu "cmd") msconfig nic tu niepomaga ponieważ to co powinno być zaznaczone to jest, a to co powinno być odznaczone tak samo jest, no chyba że są jeszcze jakieś inne sztuczki do tego. jeśli możliwe to bardzo prosze o pomoc ! ! !