Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

19 Gru 2007, 11:58

a no szkoda bo mi najlepiej pasował jakiś spolszczony. a jest jeszcze jakiś inny dobry program aby mi zastąpił spybota? niestety z wybraniem odpowiedniego programu od tych spraw zawsze miałem kłopot...

19 Gru 2007, 19:46

Spyware Terminator jest narzędziem skanującym nasz komputer pod kątem wyszukania wszelkiego spywaru, a a także adwarem, keyloggerami czy trojanami. Posiada opcje ochrony w czasie rzeczywistym, dzięki czemu podczas pracy komputera jest on chroniony. Programos jest prosty w obsłudze i posiada przyjemny interfejs użytkownika. Program jest darmopwy i posiada polską wersję. Proszę!

edit by niunka

http://instalki.pl/forum/viewtopic.php? ... c&start=15

Palaci poczytaj regulamin

21 Gru 2007, 10:47

oj z tym terminatorem jakoś bym nieryzykował, różne opinie są... może ktoś poleci jakiś inny dobry program? bo chyba sam a squared niewystarczy... a problem z explorer.exe jest dalej :(

21 Gru 2007, 12:41

pp3088 (moderator,spec od bezpieczeństwa ) mi polecił Ewido na Spyware sam używam Spy Bota ...

22 Gru 2007, 08:35

tak ale ewido jest po angielsku więc odpada. a spybot musiałem zlikwidować bo coś mu odwaliło i zaczął wariować jak każdy mój program od takich spraw :(
Wyślij odpowiedź