TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Cenzura czy moderacja?

Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!

Postprzez komandos » 16 Lip 2005, 18:20

PostUA:

zbastuj troche człowieczku...przyganiał kocioł garnkowi....
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Mar 2005, 18:02
Miejscowość: Kocborowo

Postprzez proktor » 16 Lip 2005, 18:29

PostUA:

komandos napisał(a):zbastuj troche człowieczku...przyganiał kocioł garnkowi....

kotlem to cie chyba po lbie tlukli :D

z czym mam niby bastowac komando ??człowieku...ogarniecia troche
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez komandos » 16 Lip 2005, 18:40

PostUA:

oj boże ,ty niskopodłogowcu, jestes głupszy od kija od szczotki... weź "człowieku" się "schów" do swojej pieczary troglodyto jeden...
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Postprzez zebra » 16 Lip 2005, 19:46

PostUA:

komandos, ty masz coś na myśli mówiąc o ciągotach? Nigdy nie masz ciągoty? Masz coś przeciwko ciągnięciu? Nie lubisz, jak ktoś ciągnie (temat;))? Ty też ciągniesz (temat)... Lubię ciągnąć (ten temat). Może pociągniesz ze mną dalej... (TEN TEMAT)? Nie twierdź, że porafię tylko pięknie pisać, potrafię też pięknie ciągnąć (temat). Chcesz wiedzieć, jak ciągnie (temat) rzekoma kosmitka? Uważaj, bo się przejedziesz. Jestem za proktorem i zamykam z tobą temat. Nie chce mi się już go ciągnąć razem z tobą. Miło było! Pozdrawiam i bez urazy;) Całus od najlepszej ciągotki dla najlepszego ciągutka!
P.S. Jak chcesz jeszcze coś pociągnąć to masz taką opcję, jak PW. Tam możesz ciągnąć do woli...
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez komandos » 16 Lip 2005, 21:31

PostUA:

Tiaaa... a teraz POCIAGNIJ kabel od modemu i powiedz: "papapa wszystkim lecę na marsa biip... =bez odbioru= i miłego ciągania na Marsie cokolwiek by to nie było....
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Postprzez Lamagalula » 23 Lip 2005, 15:00

PostUA:

No właśnie komu przeszkadzają błędy ortograficzne , rozumiem przeklenśtwa , wulgaryzmy itp. ale np. ktoś jest dyzlektykiem to co ma siedzieć cały czas przed kompem ze słownikiem ortograficznym ? :?
Awatar użytkownika
Lamagalula
Postujący
Postujący

Dołączenie: 20 Lip 2005, 08:13
Miejscowość: Żywiec , Sosnowiec

Postprzez zebra » 23 Lip 2005, 15:29

PostUA:

Nie wszyscy, którzy popełniają błędy ortograficzne są dysortografikami. Czasami to jest zwykłe lenistwo. I się pisze głupoty... A do słownika od czasu do czasu nie zaszkodzi zajrzeć. Wyjdzie nam to tylko na dobre. Ileż można się usprawiedliwiać papierami?! Dysortografia i inne podobne przypadłości nie pozostają nam na całe życie! Z tego da się wyjść. Tylko trzeba chcieć... A tak poza tym, to:
:arrow: dyskeltyk-->dysleksja (psych. zaburzenia w umiejętności czytania spowodowane zmianami w ośrodkowym układzie nerwowym). Nie o tym, tutaj mowa :wink: .
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez Lamagalula » 23 Lip 2005, 15:35

PostUA:

No masz duzo racji czasami piszemy szybko i nie patrzymy na monitor , nie widzac jakie sie popelnia bledy , nie wszyscy sa dyslektykami racja no ale czasami napewno sie zdazaja . Denerwujace jest powtarzanie sie tematow na forum , nie tak strasznie to denerwuje ale ....
Awatar użytkownika
Lamagalula
Postujący
Postujący

Postprzez komandos » 23 Lip 2005, 18:49

PostUA:

uuuu.... jesteśmy na kruchym lodzie ..... :lol: czyżby znowu ostra wymiana zdań ?
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Postprzez Lamagalula » 23 Lip 2005, 19:25

PostUA:

Wygraliście !!!! :P JA MAM TO GDZIEŚ !!!! :D :shock:
Awatar użytkownika
Lamagalula
Postujący
Postujący

Postprzez zebra » 23 Lip 2005, 19:35

PostUA:

komandos napisał(a):uuuu.... jesteśmy na kruchym lodzie ..... :lol: czyżby znowu ostra wymiana zdań ?

Chcesz rozmawiać z Marsjanką? Chwilowo pociągnęłam kabel od modemu i poleciałam na Marsa :wink: . I słaby sygnał dochodzi do mnie z Ziemi... Problemy z łącznością :D :wink: .
Lamagalula napisał(a):No masz duzo racji czasami piszemy szybko i nie patrzymy na monitor , nie widzac jakie sie popelnia bledy , nie wszyscy sa dyslektykami racja no ale czasami napewno sie zdazaja . Denerwujace jest powtarzanie sie tematow na forum , nie tak strasznie to denerwuje ale ....

Fakt, powtarzające się tematy to dla niektórych istna udręka... Pozdrawiam!
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez komandos » 23 Lip 2005, 19:45

PostUA:

na Marsie problemy z łącznością ? dziwne,bo na Plutonie wszystko jest cacy.... :D :D :D :D
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Postprzez Lamagalula » 23 Lip 2005, 20:17

PostUA:

Pozdrowienia z Jowisza -> Dialog . :lol:
Awatar użytkownika
Lamagalula
Postujący